banner488

İmparator ile 3 yıl daha

Ferhatoğlu bugün kendini sarı-yeşilli renklere bağlayan 3 yıllık imzayı attı.

İmparator ile 3 yıl daha
banner269
Spor Toto 3.Lig 2.Grup’un yeni takımı Çine Madranspor, ‘İmparator’ lakaplı teknik direktör Gürkan Ferhatoğlu ile üç yıllığına anlaşmaya varıldı.

İmza törenini Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'in makamında gerçekleştirilirken, imza törenine Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Madran Spor Kulübü Başkanı Ali Örter, Çine Madranspor Yönetim Kurulu Üyeleri Fuat Soydar, Eymen Atay ve Mehmet Tuncer ve Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut katıldı.

 İmza töreninde konuşan Gürkan Ferhatoğlu” Bana bu görevi layık gören Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ile kulüp yönetimine teşekkür ederim. Uzun süre aradan sonra yükseldiğimiz 3.Lig’de Çine Madranspor’u tutmak istetiyoruz. Taraftarımızdan bu sezon sabır bekliyoruz. Bizim için zorlu bir mücadele geçecek. Bu sezon maçlarımızı Adnan Menderes Stadı’nda oynayacağız. Çineliler ile birlikte tüm Aydınlıları da maçlarımıza bekliyoruz” dedi.

 Çine Madranspor Başkanı Ali Örter de Ferhatoğlu ile yeniden anlaştıkları için mutlu olduklarını, ve uzun yıllar Çine Madranspor’a hizmet etmek istediklerini belirtti. Alt yapı konusuna da değinen Örter, “Alt yapıyı kısa zamanda kurmak ve altyapı hocalarımızla sözleşme imzalamak istiyoruz. Projelerimizi devam ettireceğiz. Transfer Nakitbahis görüşmelerine geçen sezonki kaptanımız Kadir ile başlayacağız” diyerek sözlerini tamamladı.


Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2014, 11:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472