banner488

Beşibiryerde!

Muay Thai Antrenörü Yusuf Bahadır’ ın kulübü olan Bahadır Savunma Sanatları Spor Kulübü 5 sporcusu ile müsabakalara katılarak Aydın’ın gururu oldular. Aydın’ı en iyi şekilde temsil eden sporcular Aydın’a madalya kazandırmaya devam ediyor.

Beşibiryerde!
banner496
 İzmir Muay Thai İl Temsilciliği tarafından 10 Kasım Atatürk’ü anma ve İzmir Muay Thai Ege Bölge Şampiyonası 14-15 Kasım 2015 günü Buca Afetevler Kapalı Spor Salonunda yapıldı.

Düzenlenen turnuvaya Aydın’dan Muay Thai Antrenörü Yusuf Bahadır’ ın kulübü olan Bahadır Savunma Sanatları Spor Kulübü 5 sporcusu ile müsabakalara katıldı. Müsabakalarda Üst genç bayanlarda 67 kg da Elif Koyluoğlu 1.lik yaparak altın madalya kazanırken, Üst genç bayanlar 48 kg da Berfin Kezik ise 2.lik yaparak gümüş madalyanın sahibi oldu. Büyük erkeklerde ise 63,5 kg da Efecan Özbay 1.lik yaparak altın madalyanın sahibi olurken, Alt genç erkeklerde ise 63,5 kg da Şerif Satık 3.lük elde ederek bronz madalyanın sahibi oldu. Ayrıca minik bayanlar 8-9 yaş grubunda Beyza Baysan wai kru( tai dansı) kategorisinde 1.lik yaparak altın madalya sahibi oldu.

Bahadır Savunma Sanatları Spor Kulübü’nün 5 sporcusu derece yaparak Aydın’ı en iyi şekilde temsil etti.




Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2016, 09:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472