banner488

Başkan Örter güven tazeledi

Spor Toto 3.Lig’e bu sene yükselen Çine Madranspor’da genel kurul yapıldı.

Başkan Örter güven tazeledi
banner496
Kültürpark’ta gerçekleşen genel kurulda yeni yönetim kurulu seçilirken, Çine Madranspor’un tüzüğü de yenilenerek profesyonel liglere uygun Betebet hale getirildi. Kongreye Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine Belediye Başkanı Salih Dinçer, Mevcut Başkan Ali Örter ve Yöneticiler katıldı.

Yeniden başkanlığa seçilen Ali Örter yaptığı açıklamada “Geçen yıl gecesini gündüzüne katan ve bu yolun sonunda şampiyonluk sevinci yaşamamızda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Çine Madranspor’umuzun özlemi olan 3.lige çıkarmayı başardık. Esas önemli işler şimdi başlıyor, el ele verip daha önemli noktalara gelmek için çabalamaya devam edeceğiz. Yeniden beni bu göreve layık gördüğünüz için teşekkür ediyorum. Bende bu göreve layık olmak için özverili bir şekilde çalışacağım. Genel kurulumuza katılanlara da teşekkür ederim” dedi.

Ali Örter’ den sonra kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer “Geçen sene bizler büyük bir başarı elde ettik. Bana geldiklerinde ben çok para harcamayın, ligde kalın yeter demiştim. Ama bugün görüyoruz ki her şey para harcayarak yapılmıyor. Gönülden bağlı olduğumuz Madranspor’umuza her zaman destek olmaya hazırım. Yeni sezonda hedefimiz ligde kalmak olacak. Biz asansör takım olmak istemiyoruz. Daha sonraki yıl şampiyonluğa oynayıp takımımızı en iyi yerlere getirmek istiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Çine Kaymakamı Özkan Demir Kongre üyesi oldu. Başkan Ali Örter yaptığı açıklamada Kaymakam Özkan Demir’i de kongre üyesi yaptıklarını ifade etti. Konuyla ilgili konuşan Demir "Öncelikle yeni yönetimi tebrik ediyorum. Çine Madranspor’umuz çok zor bir dönemden sonra şampiyon oldu. Ancak yeni dönem çok zor olacak, çok özverili çalışma gerekiyor. İnşallah 3.ligde kalacağız, bizler her zaman olduğu gibi arkanızda olacağız" dedi.

Başkan Ali Örter’in kongrede oluşan yeni yönetim listesi şöyle;  Mehmet Akkan, Eymen Atay, Ali Güner, Sabri Gürsoy, Abdullah İşçi , Erçin Karabulut, Sinan Karakaş, Celal Özden, Fuat Soydar, Mehmet Tuncer, Metin Uyar, Nuri Ülgüç, Mustafa Üpbül, Mehmet Yavaş.

Yönetim Kurulu Yedek Listesi: Akın Altıntaş ,Mehmet Yağcı, Alpay Örter, Barlas Tozar, Alper Gider, Mustafa Murat Tan, Bahadır Bayram.

Denetim Kurulu Asil Liste: Orçun Aladağ, Serdar Salgar, Kazım Coşar.

Denetim Kurulu Yedek Liste: Aydın Güdücü, Zeki Ece, Şahin Oruç.

ASKF Asil Liste: Ali Örter, Mehmet Tuncer, İlker Ulu.

ASKF Yedek Liste: Mehmet Akkan, Nuri Ülgüç, Ali Güner.







Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2014, 14:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Ahmet Kangal
Ahmet Kangal - 10 yıl Önce

ali örter yeğenimi tebrik ediyorum; çine madran spor'a 3. ligde başarılar diliyorum; çneye hayırlı olsun şampiyonluk..............

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472