banner480

53.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Çine’den Geçecek

53.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Çine’den Geçecek
banner269
53.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 4. Etabı olan Marmaris-Selçuk yarışlarına katılacak sporcular Cuma günü Çine’den geçecek.

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 4. Etabı olan Marmaris-Selçuk yarışları 13 Ekim 2017 Cuma günü Marmaris’ten saat 11.10’da start alacak. Yaklaşık saat 13.50’da Aydın il sınırları içerisine girecek olan sporcular Çine ilçesinin ardından yaklaşık saat 14.30’da Efeler ilçesi eski otogar önünde kurulacak Türkiye Güzellikleri Sprint Primi noktasından geçecek. Tur Efeler ilçesinden geçtikten sonra İncirliova ve Germencik ilçelerinden geçerek Selçuk’ta etabı tamamlayacaklar.

13 Ekim Cuma günü ilimizden geçecek olan bisiklet turunda helikopterden çekilecek canlı yayın ile ilimizin tarihi güzellikleri ve sporcu-öğrenciler tarafından eski otogar önünde saat 14.30’da gerçekleştirilecek koreografi gösterisi ve Tralleis Antik Kentte gerçekleştirilecek zeybek gösterileri planlanmakta olup, 120’nin üzerinde ülkede, ulusal ve uluslararası prestijli kanallar aracılığıyla canlı ve banttan yayınlar ile dünya genelinde geniş bir erişim ağında yayınlanacak. Ayrıca canlı yayın araçlarının geçişi esnasında ilimizin tarihi, kültürel ve yöresel tanıtımları hakkında karayolu üzerindeki köprülere büyük afişler asılacak.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2017, 20:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner472