banner488

Yavuz; “İş bilenin, kılıç kuşananındır!..”

MHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz’un Çine ve köyleri için hazırladığı projeler köylülerden tam not aldı.

Yavuz; “İş bilenin, kılıç kuşananındır!..”
banner496

MHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz’un, köylerdeki seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürmesinin yanı sıra köy kahvehanelerinde gerçekleştiği samimi sohbetler ve Çine için hazırladığı projeler köylülerin takdirini topluyor.

En son partilileriyle birlikte Bucak ve Altınova köylerini ziyaret eden MHP Çine Belediye Başkan Adayı Yavuz, Çine için hazırladığı yeni köprü projesinden, aqua park projesine kadar Çine'nin çehresini değiştirecek olan önemli projeleri sinevizyon destekli ekrandan vatandaşlara anlattıktan sonra, “İş bilenin, kılıç kuşananındır. Biz işi de iyi biliyoruz, kılıncı da iyi kuşanacak donanım ve yetkinlikteki kadrolarımızla köylerimiz ve ilçe merkezimizdeki tüm sorunların çözümü için elimizi samimiyetle taşın altına koyacağız.” ifadelerini kullandı.

“Büyükşehir Yasası PKK’ya verilen tavizin bir sonucudur”

Bucak ve Altınova köy kahvehanelerine gerçekleşen ziyaretlerde, Oslo’da Hükümet ile görüşen PKK’ya verilen tavizlerin sonucu olarak büyükşehir yasasının gerçekleştiğini belirten Yavuz, “Büyükşehir ile bütünşehir aynı değildir. Bu Oslo’da Hükümet ile PKK’nın görüşmesi sonucunda doğuda uygulamaya sokulmaya çalışılan eyalet şehirlerinin batıdaki bir yansımasıdır. Çaktırmamak için batıda da Aydın gibi vilayetler kullanılıyor. Sadece o illerle sınırlı kalsaydı Türk kamuoyu bunun bir bölünme olduğunu anlayacaktı. Bunu gizlemek için bizler kullanılıyor. MHP iktidara geldiğinde bunu kaldıracaktır. Bu bizim nihai hedefimizdir.” dedi.

“Gülen yüzlü bir Çine yaratacağız”

Konuşmalarında, göreve gelir gelmez, bütüncül yaklaşım ve birlikte yönetim prensibiyle öncelikle muhtarların Belediye’nin tek çatısı altına toplanacağı ofis binasını tesis edeceklerini de sözlerine ekleyen Yavuz, “Üreteceğimiz projelerimizle ve büyükşehir Başkan Adayımız Ali Uzunırmak ile birlikte yapacağımız istihdama yönelik, hayvancılık ve seracılık üzerine yatırımlarla Aydın genelinde 20 Bin, Çine genelinde 3 Bin kişiye iş ve aş imkânı sağlayacağız. Göç veren değil, göç alan bir Çine yaratacağız. Kaldırımları kaldırılan yollarımızı yeniden kaldırımlara kavuşturacağız. Şehir içi trafiğini ve otopark sorununu çözüme kavuşturacağız. Yeşilin dışında değil, yeşille birlikte yaşayan gülen yüzlü bir Çine yaratacağız.” dedi.

Sözlerinin sonuna doğru, “İş bilenin, kılıç kuşananın” diyen Yavuz, “Biz işi de iyi biliyoruz, kılıncı da iyi kuşanacak donanım ve yetkinlikteki kadrolarımızla köylerimiz ve ilçe merkezimizdeki tüm sorunların çözümü için elimizi samimiyetle taşın altına koyacağız.” ifadelerini kullandı.(Murat TAN)





Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2014, 20:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472