banner488

Vekil Öz, Çine’de ‘Evet’ Çıkacak

Vekil Öz, Çine’de ‘Evet’ Çıkacak
banner496
AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Çine’de pazar yeri ve sanayi sitesinde referandum çalışması kapsamında bir dizi ziyaretlerde gerçekleştir.

Çine Kapalı Pazar Yeri’nde esnafa hayırlı iş ve bol kazançlar dileyen AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, 16 Nisan’da yapılacak olan anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için esnaftan ‘evet’ oyu istedi. Çine Sanayi Sitesindeki esnaf ziyaretiyle devam eden Vekil Öz, “Çine’miz, Aydınımız bu sefer kabuğunu kıracak ‘Evet’  oylarının fazla çıkacağını görüyoruz” dedi.

“CHP Yalan Uyduruyor!”

Milletvekili Öz, “ Pazar ziyaretlerimizde Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekili Deniz Depboylu Hanım(la karşılaştık, MHP’nin arazide çalışıyor olması takdire şayandır, bizler bu konuda tebrik ediyoruz inşallah hep beraber 16 Nisan akşamında Evet’lerin birinci ve güçlü çıktığı bir Türkiye’ye ulaşmış oluruz. Ziyaret sırasında muhtar arkadaşlarımızla görüştük Cumhuriyet Halk Partili Milletvekillerinin yapmış olduğu çalışmalar sırasında Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan ‘Muhtarların Sosyal Güvenlik ödeneklerinin devlet tarafından karşılanacağı’ açıklamalarının ‘yalan olduğu şeklinde’ sözler ifade ediyorlarmış. Bu doğru bir beyan değildir. CHP Genel Başkanı dahil olmak üzere, milletvekilleri bu kampanya döneminde anayasa maddeleriyle ilgili bire bir açıklama yapamadıklarından her gün bir yalan uyduruyorlar. Bu günkü yalanları da demek buymuş, yalan olduğu en kısa zamanda ortaya çıkacaktır. Bende buradan AK Parti Milletvekili olarak bir kere daha ilan etmiş olayım Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamaları doğrultusunda Muhtarlarımızın Sosyal Güvenlik ödemeleri bundan sonra hükümetimiz tarafından karşılanacaktır. Muhtarlarımıza hayırlı olsun” dedi.  

“Dini Siyasete Karıştırdılar”

Vekil Öz, “Cumhuriyet Partisi Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar ayrıca Çine çalışmalarında aldığımız bilgilere göre yassı namazına gitmişler ve namazdan sonra tamamen dini terimlere dayalı siyasi söylemlerde bulunmuşlar. Aynı vekil biliyorsunuz Çine’de Müftülük Konferans Salonu’nda, ibadet alanı değildir, yaptığım muhtarlar toplantısından sonra beni dini siyasete alet etmekle suçlamıştı. Benim açıklamamdan sonra da geri adım atmıştı. Şimdi aynı vekil tutup yassı namazından çıkıp camide bulunan cemaate tamamen dini literatürüne dayalı Hz. Ali, İslam tarihinden örnekler vererek siyaset yapmasını halkımızın takdirine bırakıyorum. CHP’nin geldiği bu nokta da, bu toplumun değerlerini de gözeterek siyaset yapmayı mecbur bırakması, bizim önermiş olduğumuz Cumhurbaşkanlığı Sisteminin başarısı olarak görüyorum.  Bende ‘La ilahe illallah, Muhammed ün Resulüllah’ diyerek ‘Evet’e oyunuzu verin” dedi.



































Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472