banner488

Uzunırmak, Yavuz’un başvurusunu Çine’de imzaladı

Geçtiğimiz günlerde Çine Belediye Başkanlığına resmen aday olan Mimar Mehmet Yavuz, Milliyetçi Hareket Partisi’ne de resmen kaydoldu.

Uzunırmak, Yavuz’un başvurusunu Çine’de imzaladı
banner496
Mimar Yavuz’un başvurusunu MHP İl Başkanı Fevzi Köse ile MHP Aydın Milletvekili ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak, MHP Çine İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen sade bir törenle imzaladılar.


Düzenlenen imza törenine MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse, MHP İlçe Başkanı Kamil Ak ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz ve partililer de katıldı.

“Gücümüze güç katmış olduk”Mariobet Roman","serif"">

MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse, Mimar Mehmet Yavuz’un MHP’ye kayıt olmasını memnuniyetle karşılayarak, “Yavuz’un Partimize kaydını yaptırmasıyla güçlü olduğumuz Çine İlçesinde, gücümüze güç katmış olduk.  Çine’ye ve Partimize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan dilerim.” şeklinde konuştu.

“Ortak yol, ortak akıl MHP’dir”

MHP’li olmanın Ak Parti Hükümeti’nin yanlış uygulamaları ve genel siyasi konjonktür sebebiyle isabetli bir karar olduğunu vurgulayan Yavuz, “Ortak yol, ortak akıl MHP’dir. Sağ seçmenin de bu görüşte olduğuna inanıyorum. Hükümetin ülkeyi nereye sürüklediği ortadadır. Bunu anlatmak için köy köy dolaşacağız.” şeklinde konuştu.(Murat TAN)

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2013, 20:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472