banner488

Üpbül; “Çözüm üretebilmek için adayız”

AK Parti Çine Belediye Meclis Üyesi Adayı Celal Üpbül, Çine’nin mevcut sorunlarının ortada olduğunu vurgulayarak çözüm üretebilmek aday olduğunu açıkladı.

Üpbül; “Çözüm üretebilmek için adayız”
banner496

2002’den bu yana AK Parti Çine İlçe Teşkilatı içinde elinden geldiğince Çine’ye faydalı olmaya çalıştığını belirten Celal Üpbül, “Şu aşamada önümüzde yerel seçimler var. Memleketimize faydalı olabilmek için bu dönemde 2. Sıra Belediye Meclis Üyesi Adayı olduk. Grandbetting Çinemizin ve köylerimizin sorunlarını büyükşehire taşıyarak, tüm sorunları süratle çözmek için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Yıllardır geleneksel sorunların devam ettiğini belirten Üpbül, “20-30 yıldır Madran Dağı yanı başımızda olmasına rağmen, evlerimize madran suyu veremiyoruz. Dibimizde şarıl şarıl tatlı sular akıyor. Evlere, 4. ve 5. kata kadar su taşımak, halkımız için çok büyük bir yük. Gürlen Barajı’nı neticelendirip halkımıza tatlı su içirmek istiyoruz. Halkımızın en büyük isteklerinden birisi de budur. Asbestli borularımızın sağlığa zararı olduğu da ortada ama müdahale eden yok. Biz bu ve benzer sorunlara karşı da seçilmemiz takdirinde Büyükşehir Belediye Meclisi’nde çözüm üreteceğiz. Önümüzdeki yerel seçimlerin Çine’ye hayırlı olmasını temenni ederim.” dedi.

“Bu fırsat Çine’nin eline ancak 20-30 yılda bir geçer”

Sözlerinin sonuna doğru, AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’ın Çine için çok büyük bir kazanç olduğunu vurgulayan Üpbül, “Çineli Mustafa Savaş’ın Çine’ye ve Aydın’a samimiyetle hizmet etmek için aday olduğu ortadadır. Bu fırsat Çine’nin eline ancak 20-30 yılda bir geçer. Çinelilerin Mustafa Savaş’a ve bizlere gereken desteği esirgememelerini istiyorum.” dedi.


Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2014, 03:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472