banner488

Başkan Çerçi; “Baban mı buldu o arsayı!..”

Akçaova Belediye Başkanı ve AK Parti 3. Sıra Belediye Meclis Üyesi Adayı İsmail Çerçi, daha önce bir takım hizmetlere ilişkin kendisini eleştirenlere sert göndermelerde bulundu.

Başkan Çerçi; “Baban mı buldu o arsayı!..”
AK Parti Çine İlçe Teşkilatı’nın Akçaova ziyaretinde vatandaşlara seslenerek Akçaova Beldesi’nin giriş yolunun genişletilmesinden, kapalı pazaryeri yapılmasına kadar 5 yıla sığdırdığı icraatlar hakkında konuşan Akçaova Belediye Başkanı İsmail Çerçi, Akçaova’ya 12 derslikli bina kazandırılmasına ilişkin konuşurken daha önce ‘okulu kendi mi yapmış?’ sözleriyle kendisini eleştiren bazı siyasilere sert göndermelerde bulundu. 

Okulun kapanma derecesine geldiğini belirterek çözüm için defalarca Ankara’ya gittiğini belirten Başkan Çerçi, “Çünkü 10 bin nüfusun altında olan yerleşim birimlerinde Lise binası olmuyor. Bize Çine’de olabileceğini Akçaova’ya mümkün olmayacağını söylediler. Bize Milli Eğitim Bakanlığı’ndan ödenek çıkartılamayacağı söylendi. Biz AK Parti milletvekillerimizin de destek ve teşviği ile hayırsever bir işadamını bulduk. Bu okulu Akçaova’ya kazandırdık. Vatandaşların bazıları; ‘E kendisi mi yapmış?’ diyor. Ben de diyorum ki; ‘Baban Holiganbet mı buldu o okulun arsasını!..” sözleri Akçaova Meydanı’ndaki vatandaşlar tarafından yoğun alkışlar ile kesildi.

‘Sen mi aldın geldin İzmir Konak’tan o hayırsever işadamını’ sözleriyle göndermelerine devam eden Başkan Çerçi,  “Ben AK Parti’li bir Belediye Başkanı olmamış olsaydım, o vatandaşımız beni nereden tanıyacaktı. Onlara bu şekilde cevap veriyorum.” dedi.(Murat TAN)


Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2014, 04:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472