banner488

“Türkiye Cumhuriyeti’ne programlı oyunlar oynanıyor”

MHP Çine İlçe Başkanı Gökbel, “AKP’yi iktidar eden Türk milleti, AKP’yi yapılacak olan ilk ve yerel seçimlerde baş aşağı edecektir.” dedi.

banner269

MHP Çine İlçe Başkanı Salih Gökbel, son günlerdeki İmralı süreci, terörle müzakere ve Sağlık Bakanlığı’na bağlı kurum ve kuruluşların tabelalarından T.C. ibaresinin kaldırılmasına ilişkin zehir zemberek açıklamalar bulundu.

Açıklamasında Ak Parti Hükümeti’ni yerden yere vuran Gökbel, “Türk Milleti’ne, Türk kelimesine, Türkiye Cumhuriyeti’ne yönelik planlı, programlı saldırılar ve oyunlar oynanmaktadır.” dedi.

“AKP milletten aldığı yetkiyi ters yönde kullanıyor”

“Sağlık Bakanlığı bağlı kurum ve kuruluşların önündeki T.C.’nin kaldırılmasını şiddetle kınıyoruz.” diyen Gökbel, “Unutulmasın ki Türk Milleti AKP’yi birlik ve bütünlüğü koruması, çiftçinin, esnafın hayvancının ve ülkede yaşayan her kesimin refahını artırması için devletin itibarını her yerde muhafaza etmesi için  tek başına iktidar yapmıştır. Ancak AKP’yi ısrarla bunların tam tersini yapmakta milletten aldığı yetkiyi tam ters yönde kullanmaktadır.” şeklinde açıklamada bulundu.

“Türk Milleti AKP’yi ilk seçimlerde baş aşağı edecektir”

Hükümetin sözde demokratikleşme çabasıyla hareket ettiğini sergileyen bir görüntü verdiğini belirten Gökbel, “Hükümet bebek katilinin taleplerini çözüm süreci adı altında uygulamaktadır. Bu uygulanan çözüm süreci Yugoslavya’nın parçalanmadan önceki son dönemlerin görüntüsü vermektedir. Asla unutulmamalıdır ki AKP’yi iktidar eden Türk milletinin bir çırpıda AKP’yi yapılacak olan ilk ve yerel seçimlerde baş aşağı etmesi artık kaçınılmaz olacaktır ve MHP iktidar olacaktır.” ifadelerini kullandı.


Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2013, 23:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472