banner488

‘Türk Milleti’nin şerefi ayaklar altına alınıyor’

Dayanışma toplantısında konuşan 23. Dönem MHP Aydın Milletvekili Recep Taner iktidara verdi veriştirdi.

banner496

Çine Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Dergi Temsilciliği’nin düzenlediği birlik, beraberlik ve dayanışma toplantısında 23. Dönem MHP Aydın Milletvekili Recep Taner de katıldı.

 

 “Türk Milleti’nin şerefi her geçen gün ayaklar altına alınıyor.”

Sözlerine, “Gerçekten ülkemiz çok sıkıntılı ve çok zor bir süreçten geçiyor” diyerek başlayan Taner, “Bundan 10 yıl önce Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı kalkıp da Türkiye’de Türk Milliyetçiliği ayaklar altına alınacaktır deseydiler kimse inanmazdı. Tıpkı pkk elebaşısı ile yapılan pazarlıklar gibi. Bugün bdpliler imralı’da görüşmeden geldiler. Dün orayla görüşüyorsunuz dediğimizde şerefsizlikle itham etttiler ve bugün o şerefsizlik yaftası boyunlarında kabul ederek yaptıkları görüşmeler devam ediyor. terörle mücadele bitti, terörle müzakere ediyorlar. Bu müzakere ile Türk Milleti’nin şerefi her geçen gün ayaklar altına alınıyor.” dedi.

 

“Türkiye’ de Türk Milliyetçiliği suç hale getirilmeye çalışılıyor”

“Bu ülkede Türk’üm demenin utanılacak bir hale getirilmeye çalışıldığı bir süreçten geçiyoruz” şeklinde konunun altını önemle çizen Taner, “Fransa’da, Fransa Cumhurbaşkanı bir bilimsel toplantıda Fransız bilim adamı İngilizce konuştuğu için toplantıyı terk etti. Bu Cumhurbaşkanı dedi ki; “Fransa’da Fransız bir bilim adamı fransızca dışında toplantı yapamaz. Orada Fransa’da milliyetçilik tamam ama Türkiye’ de Türk Milliyetçiliği suç hale getirilmeye çalışılıyor.” diyerek iktidara ateş püskürdü.

 

“Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran irade Türk Milliyetçiliği iradesidir”

“Atatürk Milliyetçiliği ile Türk Milliyetçiliği ile aynıdır” diyen Taner, “Ülkücüler hayatların hiçbir döneminde kafatasçı, ırkçı olmadılar. Bizim milliyetçiliğiz his milliyetçiliğidir. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nde yaşayan herkes, bu bayrağa, ezana, anayasaya uymak şartlarıyla Türk’tür. Bu his milliyetçiliğidir. Bunun en güzel sözünü Atatürk söylemiştir. Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran irade Türk Milliyetçiliği iradesidir. Bu gün bu iradeden vazgeçilip yarınlarda eyaletlerin başlangıcı olan başkanlık sistemi getirilmeye çalışıyor sayıları yetmediği için 375 vekil yetmiyor. Bdp’yi Türkiye’nin sıkıntılarının sorumlusu olarak gösteren Başbakan bugün onlara yandaş oluyor.” dedi.

Konuşmasında yoğun olarak iktidarı eleştirdiği gözlenen Taner, “Başbakan yerli milli arabamız olacak teraneleri söylerken diğer taratan bu ülkenin mili iradesi olan olan Türk Milliyetçiliğini, Atatürk Milliyetçiliğini inkar ediyor. Bunların sonu kötü. Bunların sonu sizlerin destekleriyle inşallah yerel seçimlerde nihayet bulacaktır.” şeklinde konuştu.

 

“Hedefimiz kısa vadede Çine burçlarına MHP’nin üç hilalli bayrağını dikmektir”

“Çineli efedir, Çineli üreticidir, Çineli ne olup bittiğinin farkındadır” diyen Taner, “Sizlerden istediğim tek talebim şudur. Şu önümüzdeki süreçte yerel seçimlere kadar MHP’yi, ülkücü hareketin mensuplarını biraz daha dikkate alın ve değerlendirin. Türkiye’de ezilmek istenen milliyetçiliktir. Türkiye’de milliyetçiliğin 44 yıldan beri savunucusu MHP’dir. Biz sizlerden çıktık. Sizlerin kardeşiyiz, evladıyız. Bizlere destek verin, sahip çıkın. Mart 2014 seçimlerinde ve arkasından genel seçimlerde MHP’nin iktidarını hep birlikte inşallah gerçekleştireceğiz. Hedefimiz kısa vadede Çine burçlarına MHP’nin üç hilalli bayrağını dikmektir. Arkasından Çine’nin oylarına talip olarak, Aydın oylarıyla Türkiye’de 10 yıldır yaşadıklarımızın hesabı sormak için bizlere güç verin. Güç verin ki bu hesabı sorabilelim.” şeklinde açıklamada bulundu.

 

“Ne Mutlu Türküm Diyene!”

“Bugün geldiğimiz nokta da dünden kötüyüz” diyen Taner,  “Bu Cumhuriyet, bu vatan topraklarında yarınlarda çocuklarımızı aynı üniter yapı içinde yaşatıp yaşatamayacağımıza dair tereddütlerimiz var. Gelin MHP’de buluşalım ve bu gidişata dur diyerek ülkenin kaderine el koyalım.” diyen Taner, “Sizlere her zaman söylememiz gereken bir sözle veda ediyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene!” şeklinde sözlerini noktaladı.


Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2013, 04:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472