banner488

“Teamüller tamam, top Genel Merkez’de”

Ak Parti Çine İlçe Teşkilatı’nın Kasım Ayı Danışma Toplantısı, Ak Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay’ın da katılımıyla İlçe Parti Binası’nda gerçekleştirildi.

“Teamüller tamam, top Genel Merkez’de”
banner496
Danışma Toplantısı’ndaki konuşmasında, önümüzdeki yerel seçim hattına tamamen girildiğine işaret eden Başkan Özkaya, “Aday adaylarımız müracaat etti. Teamüller yapıldı, top genel merkezde.” dedi.


Ak Parti Çine İlçe Teşkilatı binasında gerçekleştirilen Danışma Toplantısı’na Ak Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay,  Ak Parti Aydın İl Koordinatörleri Nuri Güler ve Cüneyt Bayraktar, Ak Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Özkaya ve yönetim kurulu üyeleri, Akçaova Belediye Başkanı İsmail Çerçi, Ak Parti Akçaova Belde Başkanı Metin Can ve Yönetim kurulu üyeleri, Çine OSB Başkanı Kayhan Güney, Çine Ak Parti Belediye Başkanı Aday Adayı Celalettin Kocamaz, Ak Parti Çine Belediye Meclisi Üyesi Aday Adayı Muhammet Doğan, Ak Parti Çine Belediye Meclisi Üyesi Aday Adayı Bircan Kömürcüoğlu, Sezer Çetin, Fatma Aksoy, Uğur Subaşı, Celal Üpbül, Yalçın Payza, Bircan Öter, Serdar Bahtiyar, Hamdi Mercan, Abdullah Afşin ve çok sayıda köy temsilcisi ile beraber partililer de katıldı.

Yoğun katılımın gözlendiği toplantıda binaya sığmayan kalabalıktan bir kesim partililer, toplantının sonuna kadar ayakta bekledi.

 20 binlik nüfusluk Çine’de kendilerine yetecek bir  toplantı salonunun olmamasını eleştiren Özkaya, “Halkımız bize güven duyar, bize Çine Belediyesi’ni emanet ederse bu sorunu da gidereceğiz” dedi.

Seçim hattına tamamen girildiğine işaret eden Başkan Özkaya, “Aday adaylarımız müracaat etti. Teyamüller yapıldı, top Genel Merkezde.” şeklinde konuşarak süreç takviminin sonlanacağı merci olarak Genel Merkezi işaret etti.

“Ak Parti Çine’de 1. Parti olacak”

Danışma Toplantısı’ndaki konuşmasında, Çine’de Ak Parti’nin önümüzdeki yerel seçimlerde 1. Parti olacağına güvençlerinin tam olduğunun altını çizen Başkan Özkaya, “Her adayımız bizim için altın değerindedir. Biz parti içinde bu birliği kurduk. Bu birlik beraberliği parçalamadan, birbirimize iftira etmeden, dimdik bir yöne bakarak kaçınılmaz bir fırsat olarak önümüzdeki seçimleri hassasiyetle değerlendireceğiz” ifadelerini kullandı.

“Adaylarımızın arkasında dimdik duracağız”

“Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclis Üyeliği Aday adaylığı için kim başvurmuşsa hepimiz, adaylarımızın arkasında dimdik duracağız” diye Başkan Özkaya, “Biz iri ve diri dimdik olursak Çine’yi Ak Parti olarak alacağız. Çine Ak Parti, Çine Belediyesi’ni alarak, Çineli vatandaşlarımızı Ak Parti’nin ak icraatlarıyla taçlandırmak istiyor. Çine büyük bir köy,  bu ortada. Biz bu köhne ilçeyi modern bir kent görünümüne kavuşturacağız. “ şeklinde konuştu.

“Belediye bizim olsaydı doğalgaza kavuşurduk”

Konuşmasında, “Biz hükümetin her yatırımını buraya çekmeye çalıştık. Biz ilçemizin kalkınması yönünde çok büyük adımlar attık.” diyen Başkan Özkaya, “İlçemizde işsizliğin önüne geçebilmek için birçok adımlar attık. Doğalgazın gelmesi için ilçemizde bir metre boru bile döşenmemesi içimizi acıtıyor. Çine Belediyesi’nde iktidar elimizde olsaydı bugün doğalgaz vardı. Çineliler üçüncü katlarına kömür taşımayacaklardı.” ifadelerini kullandı.

Çine’ye doğalgazı ve TOKİ’yi, Adalet Sarayı ve yeni bir kültür merkezi ile düğün salonları getirerek Çine’yi modern bir kent görünümüne kavuşturacaklarını belirten Başka Özkaya,”Sokaklarımız aynı, caddeler aynı, tek yönlü bir trafik akışını bile beceremediler.” sözleriyle Çine Belediyesi’ne yüklendi.

“141 yıllık bir rüyayı Çine’ye kazandırdık”

Çine Belediye Başkanı ve CHP’nin yaptıkları her şeyi küçümsediklerine dikkat çeken Başkan Özkaya, ”Ne yaptılar dediler. Çine Adnan Menderes Barajı, başlı başına şaheserdir. Milletvekili Kılınç ile HES tribünlerinin inşaatına gittik. Gelişmeleri gözlemledik,  yılbaşından itibaren orada 32 kişi istihdamıyla faaliyete geçeceğini öğrendik. Gidin görün, gözlerinizle hissedin. Bunun altında, Gökbel Barajı inşaatımız var. 2016 sonunda sulamayı da sağlayacak. Netspor Yapılan hizmetler ne kadar fazla ise Ak Parti Çine’yi de asla unutmadı. Aydın’a en büyük şaheseri, 141 yıllık bir rüyayı Çine’ye kazandırdık.” ifadelerini kullandı.

“Merak ediliyorsak bize teveccüh var”

“Ak parti olarak tüm teşkilatımızla bizler birlikteyiz biriz“ diyen Başkan Özkaya, “15 gündür Çine’de Ak Parti konuşuluyor, diyorlar ki adayınız kim? Aday adaylarımıza da aynısı soruluyor. Biz merak ediliyorsak bize teveccüh var.” şeklinde konuştu.

“Gayemiz; Belediye burçlarına bayrağımızı dikmek”

Konuşmasında önümüzdeki yerel seçimlerde hata yapma lüksünün olmadığını da vurgulayan Başkan Özkaya, “Hiçbir arkadaşımız ötekileşmeyecektir. Ak Parti, hizmet partisidir,  kişi partisi değildir. Halka hizmet, Hakk’a hizmettir  anlayışıyla hareket ediyoruz. Tek gayemiz Ak Parti’nin bayrağını Çine Belediyesi’nin burçlarına dikmektir.” dedi.

“Metanetli olmalıyız”

Belediye Başkanı Adayı’nın belirginleştiği süreçten itibaren Çine Belediyesi’ni kazandıklarında, “5 yılda 20 yıllık hizmet yapacağız, sorumluklarımız beş kat artacak. Zor bir sürece girdik.” Diyen Başkan Özkaya, “ Metanetli olmalıyız, çünkü kırılma noktasındayız. Tek ricam aday adaylarımıza saygımız noktasında büyük hassasiyet göstermemizdir. Kim öngörülürse aday olursa o arkadaşımızın arkasında duracağız. Bunu başardığımız gün, inanın seçimi almak zor değil çok kolay olacak.” Cümleleriyle hassasiyetini vurguladı.

“Çine’nin önünü açmalıyız”

Arkalarında hizmet sevdalısı bir başbakan olduğunu ve Akçaova Belediyesi’ndeki hizmetlerin ortada olduğunu, ciddi yatırımların ancak Ak Parti’nin arkasında duruşu ile mümkün olduğuna dikkat çeken Başkan Özkaya, “2023 yılına kadar sürecek bir hedefteyiz. Hedeflerimiz büyük, 10 yılda yapılanları biliyoruz. Çine’de taş taş üstüne konmadı. Çine’nin önünü açmalıyız.” dedi.

“Bize herkes lazım”

Konuşmasında son söz olarak, Çine’nin çocuklarına istihdam açılması gerektiğini ve projelerinin hazır olduğuna da dikkat çeken Başkan Özkaya, “Kadrolarımız da hazır, ekibimize güveniyoruz. Tüm teşkilatımıza, hassasiyetle seçimleri kazanmakta önemli roller düşüyor. Şu an son virajı dönmek üzereyiz. Tüm aday adaylarımızı destekleyin bize herkes lazım.” cümleleriyle konuşmasını noktaladı.

“Çine yerel seçimlere hazır”

Ak Parti İlçe Başkanı Özkaya’dan sonra söz alan Aydın İl Başkanı Sadık Atay ise Çine Ak Parti İlçe Teşkilatı’nın 2000’e yakın üyesi ile 3 hafta önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı Kuşadası’ndaki Efes Kongre Merkezi Açılışı’na katılmasına vesile olduğu için Başkan Özkaya’ya teşekkür ederek, “Bu Çine’deki yerel seçimlere, Ak Parti olarak Çine’nin ne kadar hazırlıklı olduğunun delilidir.“ dedi.

“Son karar Genel Başkan’ın”

30 Kasım’a kadar Ak Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın Başbakan tarafında tüm kamuoyuna paylaşacağını belirten İl Başkanı Atay, “1 haftalık süremiz kaldı. İlçelerimizin belediye başkan adaylarımız ile ilgili görüşlerimizi de genel merkeze bildireceğiz. Son karar Genel Başkan tarafından verilecek. Biz yerel seçimlerde %45 barajını aşma hedefini taşıyoruz. 120 bin üye ile seçime gidiyoruz. Bu hayali rakamlarla değil emek sarfedilerek ulaşın bir rakam.” şeklinde konuştu.

“Aralık’ta belli olacak”

Ak Parti İlçe Belediye Başkan Adaylarının belli olmasının en geç 15 Aralık’a kadar uzayacağını da sözlerine ekleyen Başkan Atay, “5 ya da 10 Aralık da olabilir. Süreç devam ediyor.” şeklinde açıklamada bulundu.(Murat TAN)

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2013, 01:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472