banner488

Tayfun Şahin “ Kazanacağına inanıyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin çatı aday dayı hakkındaki görüşlerini açıkladı.

Tayfun Şahin “ Kazanacağına inanıyoruz”
banner496

Tayfun Şahin yaptığı açıklamada, “Partimizin belirlediği çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu kamoyunun tanımadığı biri. Ancak baktığımızda bilimsel yönüyle ön plana çıkıyor. Parti genel merkezimiz mutlaka en doğru kararı almak için çalışmış ve bu sonuca ulaşmıştır. Artık bu süreçte bizler çalışmalarımıza başlayacağız. İsminin tanınmaması çok önemli değil, sonuçta insanların içindeki duygular ile hareket edecek. Ayrıca biz de elimizden geldiğince ismini tanıtacağız, kendisi de basın açıklamalarıyla mitingleriyle kendisini tanıtacaktır” dedi.

Aday adayı isminin açıklamasından sonra gelen tepki istifaları ve açıklamalara da değinen Şahin şu ifadeleri kullandı.” Bizler biat kültürü olan bir parti değiliz, tepki göstermek herkesin demokratik bir hakkıdır. Tepkisini istifa yoluyla açıklayanda olmuştur, açıklamalarla belirtende olmuştur. Ama ben istifa edip gitmenin çare olduğuna inanmıyorum, en azından doğruysa savunduğu düşünceler mücadele etmesi lazım. Ben şahsım adına Ekmeleddin İhsanoğlu’nun şansının olduğuna inanıyorum. Cumhuriyet tarihinde ilk defa MHP ve CHP iki muhalefet partisi ortak aday gösterdi. Ben halkında bunu göreceğini ve gereken çalışmayı yapacağına inanıyorum” dedi.

Akp komisyon zihniyeti ile idarecilik yapıyor Tayfun Şahin kendisine sorulan Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Özkaya’nın istifası ile ilgili soruya ise ses getirecek açıklamalar yaparak cevap verdi.

Şahin “ Erkan Özkaya istifamı etti yoksa görevden mi alındı bu konuda net bir şey yok. Ama benim duyduğum kendisinin istifa ettiği. Seçim sürecinde iş verdikleri bir çok kişi bize geldiğini ve arkadaşlarımız ile görüştüğünü, işe girebilmek için partiye birer maaş bağış aldıklarını herkes söyledi. Partiye böyle bir yoldan kaynak buluyorlarsa bu komisyon zihniyetidir. Bu konudan yola çıkarak benim aklıma şöyle bir şey geliyor. Organize sanayide yönetimdeydi bu arkadaşlar, oradaki iş yapan firmadan 200 milyar borç aldıkları söyleniyor. Böyle bir idare şekli bu tür bağışa dayalı zihniyet Akp’de var. Tabi ki bu tür olaylar da belge şart, bağışı yapan arkadaş imza attığı zaman mağduriyetini anlatmalıydı. Ne kadar gizli olursa olsun yaptıkları bir süre sonra ortaya çıkıyor. Bana sorarsanız Erkan Özkaya bu paraları cebine mi indiriyor diye ben inanmıyorum derim. Partinin bir takım giderleri vardır bunun için kullanmış olabilirler. Ama rakam ne kadar büyük kaç kişiden para aldılar bilmiyorum, demek ki parti kasasında çok para var. Parti üyeliklere zam yapar, kermes düzenler gelir için alternatif oluşturur ama böyle yapmadılar. Bugün Çine’de 6 bin üye hiçbir parti yapmadı. Nicelik değil nitelik önemlidir. Zorla yapılan üyelerden işe alınacak diye söz verip alınmayanlar veya para verip işe girenler olmuş. Sadece TOKİ konutları için 500 üyelik kaydı yaptıklarını biliyoruz. TOKİ ‘ ye başvurularda önce üye yaptılar sonra kayıt oldular” diyerek sözlerini tamamladı.


Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2014, 12:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
poyraz
poyraz - 10 yıl Önce

sayın şahin nasıl ismi önemli değil tabiya siz bu cumhurbaşkalığını yiyecek içecek para dağıtarak ta kazanmaya çalışırsınız göreceğiz.söz verilenler işe alındılar.

karaoglan
karaoglan - 10 yıl Önce

peki kazanacağına inanıyosun da doğru aday mı?kazanırsa ne olacak?

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472