banner488

Savaş, Akçaova mezbahasını yeniden açma sözü verdi

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, Akçaova’da pazarcıları ve esnafı ziyaret etti. Savaş, esnafa hayırlı işler dileklerinde bulunarak partisine oy istedi.

Savaş, Akçaova mezbahasını yeniden açma sözü verdi
banner496
 Akçaova ziyaretinde birçok partilinin eşlik ettiği Mustafa Savaş’a, destek olmak için annesi Nevcihan Savaş ve ablası Şerife Güner de yanındaydı. Pazar kahvesinde halka buluşan Savaş projelerini anlattı ve Çine’de birinci parti olacaklarını söyledi.

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, Bu kardeşinize bu güne kadar destek verdiğiniz için Allah sizden razı olsun, ben ömrüm yettiğince memleketim için hizmet icra etmeye, çabalamaya devam edeceğim. Tarımda ve hayvancılık konusunda büyük işler yapmak, işsiz gençlere iş imkânı yaratmak istiyoruz. Aydın için, memleketim için düşüncelerim var, hayallerim var. 7 Haziran’dan sonra 3,5 aylık süre içerisinde eski Türkiye’nin izlerini görmeye başladık. 7 Haziran’da çıkan tabloya saygı duyuyoruz ama kaos ortamı yavaş yavaş belirmeye başladı, terör örgütleri bu tabloyu fırsat bildi ve bundan yararlanmak istedi. İstikrarsızlık ortamı ortaya çıkmaya başladı, insanlar korkutuldu, huzur ortamı bozuldu. 1 Kasım telafisi olmayan bir seçim. Allah muhafaza 7 Haziran’a benzer bir tablo ortaya çıkarsa, bizi çok zor günler bekleyebilir” diye ifade etti.

Bu seçimin çok önemli olduğunu vurgulayan Savaş, “Kendi tankını, helikopterini, otomobilini, uçağını yapmak gerçek milliyetçiliktir. Milliyetçi kardeşlerime bu vatanın, milletin huzuru için iyi düşünmelerini istiyorum. 1 Kasım çok önemli bayrağımız, ülkemizin selameti ve bekası için çok önemli. Ekonominin ateşi yavaş yavaş ısınmaya başladı. Dikkatli olmak zorundayız. Bu ülke üzerinde çok büyük bir oyun oynanıyor. Osmanlının son döneminde Abdülhamit Han’a yapılanların aynısı şimdi Recep Tayyip Erdoğan’a yapılıyor. Küresel güçlerin oynadığı oyun aynı, bu oyunu artık bozmalıyız. Çine’de de birinci parti olacağız. Eski Belediye Başkanımız İsmail Çerçi Akçaova Pazar yerini yaptı. Bir buçuk yıl geçti Büyükşehrin yaptığı bir hizmet var mı? Hoşunuza giden bir yatırım varsa söyleyin. Sadece eskiyen yerlere boya badana yapıp açılış yapıyorlar, başka hiç bir şey yok. Ama Türkiye’nin en pahalı suyunu Aydın kullanıyor. Su içmeyin, hayvanınızı sulamayın, banyo yapmayın diyorlar. Ama oradan topladığı paraları bin 500 tane AYBA personeli almış, altlarına da 500 tane araba vermiş onlarla dolaştırıyor, patates, yoğur, peynir dağıttırıyor. Aydın’da bütün köy yalları berbat. Büyükşehir niye yaptık biz vatandaşımız daha iyi hizmet alsın diye. Büyükşehir’in görevi bu bozuk yolları düzeltmek. Büyükşehir’in bütçesi 150 milyondan 750 milyona arttı, bu bütçeyle daha iyi hizmetler yapsın. Ama ortada yapılan hiç bir şey yok. 1 Kasım’dan sonra Valilik bünyesinde bir birim oluşturacağız, yasal bir düzenleme yapacağız, yolları yapılmayan köylerimizin yani mahallelerimizin yollarını yapacağız. Yapılmayan hizmetleri biz yapacağız. Bütçesinden, gelirlerinden düşeceğiz. Milletimiz mağdur.”

Akçaova için hedeflediği projelerini açıklayan Savaş, “Burası organize hayvancılık bölgesi, hayvancılık çok önemli bir geçim kaynağı. Mezbahanın açılması konusunda da ne gerekiyorsa yapmak için var gücümle çalışacağım. Bir diğer husus seçim beyannamemizde var yem ve gübrede KDV’yi kaldırıyoruz. 1 Kasımdan sonra kaldırılacak. Bunlar çok önemli destektir. Asgari ücreti bin 300 lira yapıyoruz. Emeklimize her ay 100 lira ilave gelir olmak üzere yılda toplam bin 200 lira ilave maaş desteği yapıyoruz. Kaynak, imkan meselesi devlet ciddi yönetildiği için kaynaklarımız oluşmaya başladı. Diğerleri gibi palavra sallamıyoruz. Biz bu ülkeye 13 yıldan bu yana kriz yaşatmadık. Kardeşiniz olarak sizlerden güçlü bir destek istiyorum, Ankara’da bir sesiniz olmak için. Akçaova’nın sorunlarını güçlü bir şekilde duyurabilmek için bu güçlü desteği sizlerden görmek istiyorum” dedi.











Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2015, 11:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472