banner488

Şahin, “Çine Belediyesi’nin parasına mı göz koydun?”

CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Mutaflar Köyü ziyaretinde AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celalettin Kocamaz’ı sert sözlerle eleştirdi.

Şahin, “Çine Belediyesi’nin parasına mı göz koydun?”
banner269

Köy meydanındaki gerçekleşen konuşmasında, AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celalettin Kocamaz’a ağır eleştirilerle dolu göndermelerde bulunan Başkan Şahin, 99 yılında seçimi kaybedenlerin 15 yıl sonra piyasaya çıkıp siyasetçilik oynamaya ve çamur atmaya başladıklarını belirterek, “Bugün Çine’nin geldiği noktayı görmemezlikten geliyorlar. Bir defa Çine’ye hizmet edenlere teşekkür edeceksiniz. Bayındırlık Bakanlığı’nın Çine Belediyesi’nin kanalizasyon sistemini Türkiye’de en uygun fiyata gerçekleştirmesi sebebiyle gönderdiği bir teşekkür mektubu var. Türkiye’de kendi imkanları, bütçesi ile kanalizasyon yapan tek ilçe Çine Belediyesi’dir. 99 seçimlerinde, ‘kanalizasyonu devlet desteği olmadan yapamazsınız’ diyenler, bugün atıp tutuyorlar, ahkam kesiyorlar. “ dedi.

“Önce doğru dürüst siyaset yapmasını öğrenin”

AK Parti’nin köy ziyaretlerinde Çine Belediyesi’nin yaklaşık 4 Milyon Tl olan borcunu 18 Milyon Tl olarak belirttiğini söyleyerek eleştirilerinin Restbet dozunu arttıran Şahin, “Çine Belediyesi’nin yıllık bütçesi 15 Milyon Tl’dir. Önce 10 milyon olarak, sonra 13 milyon, şimdi de diyorlar ki Çine Belediyesi’nin 18 Milyon borcu varmış. Çine Belediyesi’nin bütçesi 15 milyon, nasıl 18 milyon borcu olur, günahtır. Siz, 99 yılında kaybettiğiniz Belediye seçiminin altında kaldınız. Bu millet size bir daha yetki vermeyecek. İlk önce doğru dürüst siyaset yapmasını öğrenin. İnsan gibi milletin içine çıkın. 4 aydır kimin cenazesine düğününe gittiniz.” ifadelerini kullandı.

“Son 3 yılda Çine’de 52 proje gerçekleştirdik” diyen Şahin, “Çine Belediyesi’nin borcu 4 milyon Tl’yi geçmez. 65 köyüne yetişmeye çalışan bir belediyemiz var. Çine Belediyesi tüm köylerimize hizmet başlattı. Ulaşılmadık köy bırakmadık.” dedi.

“Senin fetbazlığın buna yetmez”

Celalettin Kocamaz’ın geçtiğimiz gün Çine Kapalı Pazaryeri’nde gerçekleşen Ankaralı Ayşe Konseri’ne yönelik sarf ettiği eleştiriler üzerine de konuşan Şahin, “Diyor ki Belediye önce borçlarını ödesin, işçinin parasını versin sonra konser yapsın. Senin aklın sana kalsın. Sen 99 yılında Belediye Başkan Adayı olduğunda ilk açık hava konserini sen yaptın, Çelik’i getirdin. Biz konser yapmayı senden öğrendik. Bize niye çamur atıyorsun. Biz 20 bin insanımızı aynı duygu ve yürek, sevinç ve coşku ile bir araya getirdiysek ne mutlu bize, ne mutlu size. Bundan güzel bir şey olamaz. Sen bu insanların bu mutluluğuna engel olamazsın. Senin fetbazlığın buna yetmez.” dedi.

“Çine Belediyesi’nin parasına mı göz koydun”

Siyasetin etik kurallara çerçevesinde yapılması gerektiğine işaret ederek eleştirilerini sürdüren Başkan Şahin, “Siyasette ahlak vardır ama herkesin ahlakı ortada. Sen ilk önce kendi yaptığın işte başarılı olacaksın. Çalışacaksın, çalışmanın karşılığını alacaksın. Sen Belediye Başkan Adayı’yım diyorsun, şirketlerini batırıyorsun. Devlete olan milyarlarca lira vergi borcu için torba yasası ile anlaşma yapıyorsun. İşini yürütemiyorsun. Çine Belediyesi’nin parasına mı göz koydun da Belediye Başkan Adayı oldun? Sen git önce kendi şirketlerini kar eder duruma getir ondan sonra Belediye Başkan Adayı ol ve Çine Belediyesi’ne laf etme cesareti göster, ayıptır.” dedi.

“AKP Türkiye’de tepeden tırnağa çamura batmıştır”

Sözlerinin sonuna doğru AK Parti’nin, “Köylerde Osman Aydın’ın Mustafa Savaş’a çalıştığı hakkında” cümleler kullandığını belirten Başkan Şahin, “Gülüyoruz, çocuklar inanmaz buna. Siyaset adabına göre yapılır. İnsanların yalanlar ile beyinlerini meşgul etmeye hakkın yok. Çık projelerini anlat. 99’da niye kaybettiğini o ayaklarını masaya nasıl uzattığını ceketi bilmem nereye asarak kazandırdığını anlat. Biz hiçbir zaman çamur siyaset yapmadık.  Elimizden gelen ne varsa isteğini yerine getirmeye, hizmet etmeye çalıştık. Biz öyle kooperatif yapıp da milletin parasından para kazanmaya çalışmıyoruz. AKP Türkiye’de tepeden tırnağa çamura batmıştır. 30 Mart’ta dur dememiz gerekiyor.” sözleriyle konuşmasını noktaladı.


Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2014, 19:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Melek Bozdağ
Melek Bozdağ - 10 yıl Önce

Siz kendi icinizdeki problemleri halledin önce Tayfun Şahin. Belediye'de calisan işçileriniz aylarca maas alamadiklarini bircok yerde dile getirdiler.Madem bahsedilen miktarda borcunuz yok neden calisanlarinizin maaslarini vermediniz acaba?Siyaset oynamaya ve camur atmaya basladigini iddia ettiginiz Celalettin Kocamaz'ın siyaset gecmisiyle sizinkini kıyaslayalım isterseniz. Camur atmak ancak size yakisir.Haklisiniz 4 aydir gitmediğiniz köy, cenaze, düğün kalmadi fakat 4 ay oncesine kadar nerdeydiniz?Ak Parti Türkiye'de tepeden tirnaga camura battigi icin tek basina iktidardir oyle degil mi?

halil hazar
halil hazar - 10 yıl Önce

başkan seniseverim amma akpartin camura battıgını sölüyorsun.ama sizin genelbaşkanızın o koltugu nasıl geldigini unuttun galiba daha faslasını söylemek istemiyorum.

yılmaz kesık
yılmaz kesık - 10 yıl Önce

sen once kendıne bak tayfun sahın dune kadar aclıktan oluyordun beledıyenın parasını yıyıp adammı oldun herkes bılıyor cıne beledıyesı nasıl yoneltıgını

yilmaz acar
yilmaz acar - 10 yıl Önce

Simdi herkes birşeyler söylüyor herkes sevdiği hoşuna gittiği siyasi lidere hak veriyor ama bir de tarafsız düşünsek bu isi bu adamlar cineye hic mi bisey yapmadi bu adamlar cinenin 20yillik geleceğini 3 yilda inşaa ettik lütfen görmezlikten gelmeyin düğün salonu yaptı eline vicdaniniza koyun bircogumuz oraya gittik cemiyetlere katildik.pazar yeri yapildi her perşembe rahat bir şekilde pazar masrafimizi aldik yağmur yok çamur yok.kalarak cayi kenari cocuklarimizin gençlerimizin yaslilarimizin hep bir arada oturup vakit geçireceği yerler yapildi umarim ki bu yerlere siz değerli yorumcular defalarca cocuklarinizla ailenizle gidip vakit gecirdiniz size söylemek istediğim bi allah razi olsun diyin bee lütfen.işçilere gelince benim bi arkadasim var cipasta calisan oturup konusuyoz soruyoruz ne oluyor diye adamin anlattigi abi biz maaslarimizi aliyoruz tamam bi ara 2 ay alamadik ama başkan bizi zaten ihya etti nasil mi biz daha önce taşeron calisiyoduk haklarimiz yoktu daha öncesine de elimize gecen maaş 830 civariydi baskanim dedi ki sizi sendikalist yapicam ve yaptı simdi ise maasimiz 1200 ila 1350 lira arasin da değişiyor allah baskanimdan binlerce kere razi olsun diyoo simdi ise alacagimiz yok her ayin 10 kadar masimizi aliyoruz diyor arastiralim hep birlikte eğer gerçekten boyle birşey varsa yani maaş farki ve gidelim o baskanin elini opelim omuzlarimiz da tasiyalim bence arkadaslar ..olayları kişisel değil toplumsal bakalim...

SIRADAKİ HABER

banner472