banner480

Şahin, “Aldatmak az kalır, bu halkla resmen dalga geçmektir”

Şahin, “Aldatmak az kalır, bu halkla resmen dalga geçmektir”
banner269

Cumhuriyet Halk Partisi Çine Teşkilat Başkanı Tayfunu Şahin basın açıklaması yaparak Çine’yi ziyaret eden AK Parti Milletvekili Savaş’ın açıklamalarına tepki gösterdi.

CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin, geçtiğimiz gün Çine’de bir dizi ziyaretlerde bulunan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş açıklamalarına yazılı olarak basın açıklaması yaptı.

Başkan Şahin açıklamasında; “AKP Aydın milletvekili Mustafa Savaş’ın son Çine ziyaretinde teşkilatına yaptığı ve basında çıkan ‘’3-4 yıl sonra inanın Çine’yi sizler bile tanıyamayacaksınız’’ açıklamasına orada hazır bulunanların kaçta kaçının bile ne kadar inandığı şüpheliyken, bundan sonra bir yalan makinasına ihtiyaç olduğu da ne yazık ki gerçek olmuştur!

  1. ve vatanseverlik aşkını kendi tekellerinde görme arzusu ve hayali onları öyle bir derin etkilemiş ki, 20 yılda batırdıkları ülkemizin kurtarıcısı rolünü oynamaları da ayrı bir aldatıcı tiyatrodur. Aldatmak az kalır, bu halkla resmen dalga geçmektir. Ekonomi, freni patlamış kamyon gibi uçurumdan aşağıya gidiyor, döviz rekorlar kırma seviyesine çıkmış. Oyun bitmiş, Milletvekili Mustafa Savaş Çine’de oynadığı oyunda okey dışarıya dönüyor! Sen 20 yıl hükmedemediğin hükümet olarak bunu seyret, bu halk bunun altında ezilsin sonra çağın liderimiz şapkasından hokus pokus ile tavşan çıkarıveriyor. Dövize müdahale ve yeni ekonomi modeli ile (YEM)’lenen davul zurnalı halay ekipleri, zararını kendi ceplerinden ödeyecekleri için naralar ve sevinç çığlıkları atıyor.

AKP Aydın milletvekili Mustafa Savaş’ta lale devrinin artık sonuna gelindiğini biliyor. Elinden geldiğince süreyi uzatmaya çalışıyor. O yüzdendir iki de bir 2023 yılının önemli olduğunu söylemesi. Genel merkezinin siyaseti milleti nasıl uyutuyorsa, o da buradaki teşkilatından aynısını yapmalarını istiyor. Kapı kapı gezin, anlatın, parlatın diyor yaptıklarını. Kendisi de aynısını yapıyor. Her Çine’ye geldiğinde gidecek başka kapı olmadığı için, AKP’li olmayanın iş bulamadığı Çine Organize sitesi ziyaretleri geleneksel bayram olarak kutlanacak neredeyse! 20 yıllık AKP iktidarında onlarca yanlış politika izlemelerine rağmen, hatalarını devletin parasıyla satın aldırdıkları medya sayesinde ört bas etmişlerdir. Yandaş müteahhitlere, bedeli vatandaşın cebinden alınarak dövize endeksli, müşteri garantili yaptırılan otoyolları, şehir hastanelerini, köprüleri, cezaevlerini, tünelleri v.s. medya ile göz boyayarak halka yutturmaya çalışmışlardır. Tüm bunları istihdam, ihracat, büyüme masallarıyla süsleyen broşürleri kapı kapı dağıtarak yutturacaklarını sanıyorlar.

Hak ettiğinin daha azıyla yaşamasına mahkum ettirilen halk bu yalanlara artık inanmıyor. Ne diyeceksiniz çiftçiye? Gübreye % 300-400 zam oldu, indirimi % 20-30. Yeme yüzde 100’e yakın zam geldi, indirim % 10-15. Mazot 7.5 liradan 11.5 liraya çıktı, indirimi 5 kuruş. Bu fiyatlarla gübre, mazot, yem alınarak nasıl üretim yapılacak? İşçi, Esnaf, Çiftçi, Emekli ve binlerce insanımız yoksulluktan nefes alamıyor. Ama sizlere soracak soruları için nefesleri hala var, merak etmeyin! Milletvekili Mustafa Savaş şunu iyi bilmelidir ki: memlekete en büyük kötülüğü, kurtuluş savaşında işgal ordularının bile yapamadığını, hep başkalarının fikriyle bu ülkeyi yöneten AKP iktidarı yapmıştır. Değil 3-4 yıl iktidar da kalma hayalini görmeyi, sarayda oturmalarına şunun şurasında 3-4 ay süreleri kalmıştır. Her geçen gün fakirleşen, sıkıntısı büyüyen halkının çıkarlarını değil de kendisinin ve yandaşlarının çıkarlarını düşünen, hem din hem de milliyet gibi kutsal değerleri istismar eden iktidarı Nas suresi de kurtaramayacaktır. İlk seçimde İktidardan gitmeden çarşıda, pazarda eziyet çeken halkımıza rahat yoktur ki el-fatiha dualarıyla AKP’nin giden ayak seslerini duymamıza az kalmıştır.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2021, 12:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472