banner488

Öyüş; “Çine’de kentsel dönüşüm şart!..”

AK Parti Aydın Milletvekili Semiha Öyüş, AK Parti Çine Seçim Bürosu’nu ve Çine çarşı esnaflarını ziyaret etti.

Öyüş; “Çine’de kentsel dönüşüm şart!..”
banner496
İlk olarak AK Parti Çine Seçim Bürosu'na gerçekleştirdiği ziyaretinde partililerine seslenen Milletvekili Öyüş, “Çine, 2 dönemdir AK Belediyeciliğe şans tanımadı da ne oldu gördük. Çine’de kentsel dönüşüm şart.” dedi.


AK Parti Aydın Milletvekili Semiha Öyüş, AK Parti Çine Seçim Bürosu’nu ziyaret etti. Milletvekili Öyüş’ün ziyaretinde AK Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Özkaya, AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celalettin Kocamaz, AK Parti Çine Belediye Meclis Üyesi adaylar ve partililer de hazır bulundu.

AK Parti girdiği toplamdaki 7 seçimde, 7 bölgede her defasında sandıkta oylarını yükselttiğini belirterek sözlerine başlayan Milletvekili Öyüş, “AK Parti olarak demokrasi yarışında trendimizi daima yükselttik. İnşallah sizlerin de desteğiyle oylarımız daha da artacak. Bu bakımından bizler, sizlerden aldığımız destekle güzel hizmetler gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Halkımızın teveccühü ortadadır.Seçim startı verildiği günden bu yana nerede merhaba dediysek, insanlar samimiyetle ellerimize sarılıyor. İnsanlarımız hükümetin devamı konusunda samimiyetle bizlere desteğini esirgemiyor.” dedi.

“Marka şehir Aydın’ı yaratmak istiyoruz”

2 Dönemdir Çine ‘nin AK Parti Belediyeciliğine şans tanımadığının altını çizen Milletvekili Öyüş, “Tanımadı da ne oldu gördük. AK Belediyeciliğe şans verenler hizmeti aldı. Büyükşehirlerimizden de örnekler ortadadır. Aydın’daki ilçelerimizden Sultanhisar ne durma geldi görmek lazım. 2011 seçimlerinde ortaya koyduğumuz vizyon gereği marka şehirler yaratmak istedik. Büyükşehir için muhalafetin olumsuz bakışı vardı. Halkımız bunun kendi lehine olduğunu gördü. Yasa, mecliste kabul gördükten sonra CHP buna karşı çıktı. Fakat bizler halkın desteğiyle marka şehir Aydın’ı yaratmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Çine’de kentsel dönüşüm şart”

Çine’nin, Söke’nin ve Kuşadası’nın garabet içinde olduğunu imar sorunun ortada olduğunun altını çizen Öyüş, ”Biz AK Parti olarak daha mamur memleketleri izleyerek, insanlarımıza faydalı şekilde hangi hizmetleri getirebiliriz derdindeyiz.  Kentsel dönüşüm yapılacak en baştaki yerlerden bir tanesi Çine’dir. Büyükşehir olduğumuzda, bütün bir Aydın’ı  daha doğru bakış açısıyla dizayn edip, sanayi ve tarımsal alanları verimli hale getirip, yerleşim yerlerimizi güzelleştireceğiz. “ dedi.

“30 Mart’tan sonra hizmet startını başlatacağız”

“30 Mart’tan sonra Aydın için ‘gözümüz Aydın’  diyeceğiz ve artık marka şehir olma yolunda hizmet startını başlatacağız.” diyen Milletvekili Öyüş, “Biz bunu vaat ediyoruz. AK Parti olarak Aydın’daki yatırımlarımız ortadadır. Muhalefet bundan rahatsız.  Fakat bu iktidar halkın iktidarı. Muhalefet ise vatandaşın hiç ufku açılmasın derdinde.” şeklinde konuştu.

Memleket tamam mı devam mı noktasına geldiğine dikkat çeken Milletvekili Öyüş, “Tartışmalar bizi bu noktaya Betcup getirdi. Bugün hemşerilerimden şunu bilmelerini isterim. Bu seçimlerde kendi kaderinizi belirleyeceksiniz. Hayır, bu final böyle olmaz, biz durmak yok yola devam, hizmete devam diyorsanız AK Parti’yi destekleyeceksiniz. “ ifadelerini kullandı.

Muhalefet partilerinin AK Parti politikalarıyla alanda işi götürmeye çalıştığına da değinen Öyüş, ”Muhalefet de kendi resmimizi görüyoruz. Muhalefet takiyye yapıyor. Bize benzemeye çalışıyorlar. Herkesin niyeti sandıkta belli olacak. Öyle ise boş duranı Allah sevmez. Bugün çalışma ve gayret zamanı. 1 Nisan’da tamam mı devam mı göreceğiz. Sizlerden destek bekliyoruz.” dedi.

Tapu mağdurları sorununa ilişkin, İl Özel İdare’nin mera vasfının kaldırılması baştan kabul edilseydi hiçbir sorun olmayacak olduğuna da dikkat çeken Öyüş, “O konuyu atladıkları için bu sorun bu noktaya geldi. Fakat biz bunu Torba Yasa’ya girerek çözümü için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.” cümleleriyle açıklamalarını noktaladı.

Milletvekili Öyüş, Parti Seçim Bürosu'ndaki açıklamalarından sonra Çine çarşı esnaflarını ziyaret ederek önümüzdeki yerel seçimler için partisine destek istedi. Çarşı esnaflarını ziyarette esnaf ve vatandaşların ilgi ve samimiyeti ile karşılaşan Milletvekili Öyüş, aynı günün akşamında Akçaova Kadılar ve Seferler köylerini ziyaret ederek köy kahvehanelerinde vatandaşlara seslendi.(Murat TAN)

Fotoğraf:Hasan ÖZ



Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2014, 19:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472