banner488

Osman Aydın, ateşle oynuyor!

Son günlerde alışılmışın dışında çıkışlarıyla ülke gündemine oturan ve Parti Genel Merkezi’nden tepkiler alan CHP Aydın Milletvekili Osman Aydın'ın ‘Vay be!..’ dedirtecek yeni bir açıklaması ortaya çıktı!

banner269

Yılmaz SAĞLIK / 3 Dönem seçildiği Çine Belediye Başkanlığı ile ilgili yerel seçimlerde ‘MHP’li yöneticilerle irtibata geçerek bir şekilde MHP’nin oylarını aldı’ polemiklerine neden olan Osman Aydın yine yaptı yapacağını.

Köy ziyaretlerinde Milliyetçi Hareket Partisi için ‘MHP ile biz senelerdir kanlı bıçaklı düşmanız’ diyen Osman Aydın’ın  katıldığı Çine Ülkü Ocakları Gecesi’nde miliyetçi nutuklar çekerek birlik beraberlik çağrısı yapması herkesi şaşırttı.

Partisinin programını geciktirerek, MHP Aydın Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ali Uzunırmak, İl Genel Meclisi Başkanı Hayri Güleç, 23. Dönem Milletvekili Recep Taner ve 23. Dönem Milletvekili adayı, 2009 MHP Çine Belediye Başkan adayı Selim Karakoyun ve MHP İlçe Başkanı Salih Gökbel’in de partililerle beraber hazır bulunduğu Çine Ülkü Ocakları yemekli gecesine davet edilen ve konuşan Osman Aydın’ın, davetlilere hitaben sözlerine ‘hoşgeldiniz’ diyerek başlaması dikkat çekti.

İlerleyen konuşmasında Osman Aydın’ın  …Önümüzdeki süreçte çok uyanık olmalıyız. Birlik ve beraberliği güçlendirmemiz lazım. Bu hain emellere yol vermememiz lazım.” sözleri bazılarınca alkışlanırken bazı partililer tarafından da tepki ile karşılandı.

Osman Aydın’ın geceye davet edilmesine tepki gösteren bir grubun, MHP Çine İlçe Başkanı Salih Gökbel davetlilere hitap etmeye başladığında  yemeği terk etmesi dikkati çekti.



Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2013, 13:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ali osman turan
ali osman turan - 11 yıl Önce

demekki denilenler doğruymus ilçe yönetimi gelememis hayret ettim

gerçek vatansever...
gerçek vatansever... - 11 yıl Önce

osman aydın the end....

Murat Can Kuş
Murat Can Kuş - 11 yıl Önce

vardır bir bildiği vekilin, onu dinlemeden, neden böyle çelişik cümleler kurduğunun açıklamasını duymadan hüküm vermeyelim. çelişkili konuşma ya parti menfaatleri gereğidir ya da...

ibrahim yıldırım
ibrahim yıldırım - 11 yıl Önce

altında buza aramayın ülküocagının davetlisi olarak gelmiştir sayın büyügümüz nokta allaha emanet olun

SIRADAKİ HABER

banner472