banner488

Nurten payza mazbatasını aldı

AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanlığına atanan Nurten Payza, mazbatasını AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Mediha Turgut’an alarak göreve başladı.

Nurten payza mazbatasını aldı
banner496
AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Mediha Turgut ve İl yönetim üyelerini Çine İlçe Teşkilatı binasında, AK Parti Çine Kadınlar Kolları Başkanı Nurten Payza ve İlçe yönetim üyeleri, partili bayanlar karşıladı.

Çine’nin yengesi, ablası olduğunu vurgulayan Nurten Payza, “1977 yılında Aydın’dan Çine’ye geldim, eski AK Parti Yönetim Kurulu Üyelerinden eşim Yalçın Payza, siyasetçi bir babanın kızıyım, siyasete yabancı değilim. Siyasetin içinde büyüdüğüm için çok seviyorum ve şevkle siyaset yapıyorum. Daha önce Doğru Yol Partisi kadın kollarında çalışmalarım oldu. AK Parti alana inince sağ görüşlü Doğru Yol Partili arkadaşlarımla, kardeşlerimle AK Partiye transfer olduk.  2006 yılından beri AK Parti Kadın Kollarında çalışıyorum. Önceki başkanlarımızdan Sezer Çetin ve Ayşe Cingöz kardeşlerimin her zaman yanında olmaya çalıştım, destekledim ve yine hep birlikte birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. İlçe Başkanımız Mehmet Tosun’un yoğun isteği ile Kadın Kolları Başkanlığına atandım. Yeni yönetim kurulunu kurduk, hepside abla bizi de listeye yaz diye gönülden isteyerek gelen kardeşlerimiz, birçoğunu da yedeğe almak zorunda kaldık. Ama bu işin yedeği yok hepimizde asiliz. İnşallah Kadın Kolları ile yönetimi ile Gençlik Kolları ile iyi ve başarılı bir seçim geçireceğimize inanıyoruz, bütün mahallelilerimiz geçen seçimden hepimizi tanıyor yine çalışmalarımız devam edecek. Mahallelerimize daha sık gidebileceğiz ve bütün Kadın Kolları Yönetimindeki üyelerimizle ziyaretlerimize bize tahsis edilen yeni aracımızla hiçbir arkadaşımızı, üyemize yerimiz yok demeden rahat bir şekilde gerçekleştireceğimiz için mutluyuz.

Aydın’da 4 milletvekili çıkarmayı çok istiyoruz, o zaman bakanlığı da garantilemiş olacağız diyen Payza, “ Aydın’daki eksikliklerimizi bu seçimde inşallah tamamlayıp, zaferle çıkmayı arzuluyoruz. Çok kaliteli milletvekili aday adaylarımız var, bu seçimde gerçekten tercih yapmakta zorlayacağız. Herkesin gönlünden geçen farklı aday adaylarının içindeki isimlerden, bizim için öncelikle Mustafa Savaş, gönlümüz ondan yana ve onun için elimizden gelen desteği vereceğiz. İnşallah birinci sırada olmasını istiyoruz. Mustafa Savaş’ın olmasını istememiz hem sağcılarla hem de sosyal demokratlarla çok iyi diyaloglar içinde bulunan, ılımlı, çalışkan ve aldığı görevi hakkını veren kaliteli bir kardeşimiz Aydın’ın Wipbet sorunlarını çözümleyebilecek ve halkımızın yanında olacak bir adayımız olması bizler için gurur verici, saymakla bitiremeyeceğimiz özellikleri için Mustafa Savaş’ı canı gönülden destekleyeceğiz. Bu seçim için çok fazlası ile çalışacağız” diye konuştu.

AK Parti’nin kadınlara verdiği önemi hiçbir siyasi partinin bugüne kadar vermediğini hatırlatan AK Parti Aydın Kadın Kolları Başkanı Mediha Turgut, “ AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanımıza mazbatasını vermek için geldik. Amacımız yeni ilçe başkanımız ve yönetimdeki üyelerimizle tanışmak ve kaynaşmak, onları bu görev aldıkları yeni dönemde yapacakları çalışmalar hakkında bilgilendirmektir. Yeni Türkiye yolunda Rabbim yar ve yardımcımız olsun, Nurten Payza yönetimi hayırlı olsun birliğimiz daim olsun” şeklinde ifade etti.

Seçim çalışmaları ile ilgili açıklamasında Başkan Mediha Turgut, “ İlçelerde başlayan çalışmalarımıza göre öncelik mahallelerden başlanacak. Mahalle başkanlarımız tabii ki var çünkü biz bunun hazırlığını atama kararlarından önce ilçelerde başladık. Mahalle başkanları kendileri oluşturacağı mahalle yönetim ile ekipler oluşturulup, üye bilgilerimizi güncelleyip bizimle çalışabilecek arkadaşlara öncelik verecek şekilde bir çalışma yapalım istiyoruz. Bu sefer çalınmadık kapı kalmasın istiyoruz. Çünkü seçim kadınla kazanılır diyerek Cumhurbaşkanımız ilk 2001’ de yola çıktığında kadınlarla öncülük ederek bu yola çıkmıştı. Biz 9 seçim, 5 referandum kazandık kadınların desteği ile bu desteği Aydın’da bir kez daha ispatlamak istiyoruz. Bu nedenle seçimlere giderken gidilmedik ev, çalınmadık kapı, uğranmadık mahalle kalmasın istiyoruz. Daha önceki yönetimlerde bir şekilde çalıştı, onlardan da destek alacaksınız ama bundan sonra ki çalışma sisteminde biz il, ilçe olarak paralel hareket etmek istiyoruz. 17 ilçenin 13’nde değişiklik yaptık, yönetimler neredeyse sıfır yönetimler diyoruz, bu yönetimlerle beraber ilin desteği ile inşallah hiçbir aksaklık olmadan bu seçimi alnımızın akı ile çıkartacağız diye düşünüyorum, inşallah hepimizin Allah yar ve yardımcısı olsun bu yolda” ifadelerini kullandı.

AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Nurten Payza’nın yönetiminde şu isimler yer aldı; Nilüfer Karaca, Feyyal Yıldız, Hülya Kahraman, Kıymet Uyar, Fatma Ünaldı, Kaniye Bozkurt, Ayşe Tozar, Selma Şenlendi, Nazife Kocatürk, Nuray Zengin, Feride Kocabaşoğlu, Fatma Maral, Esma Açıkgöz, Fatma Aksoy, Gülfer Demirtaş, Hasibe Tezer, Hatice Çay, İlknur Abbak, Meral Acar, Mürşide Akbaş,Nurdan Akcan, Pembe Akan, Rabia Çatak, Sezer Çetin











Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2015, 11:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472