banner480

Mustafa Savaş Cumalı Mahalle Kavşak sorununu çözdü

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, Çine’nin Cumalı Mahallesi Döner Kavşak sorununa da çözüm buldu.

Mustafa Savaş Cumalı Mahalle Kavşak sorununu çözdü
banner269
 Cumalı Mahallesi halkının, döner kavşak için verdiği uzun mücadele sonucu AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Savaş’ın girişimiyle mahallelinin çabaları boşa çıkmadı.

Cumalı Mahallesindeki Döner Kavşak sorunu ile ilgili Mustafa Savaş, “Cumalı Mahalle halkımız, mahallenin girişinde döner kavşak istiyordu, bu sorunu artık ortadan kaldırıyoruz. Karayollarına bağlı ekiplerimiz bugün burada gerekli ölçümlerini yapıp, projelendirip ve hemen çalışmalara başlayacak. Bu konuda hiç kimsenin bir şüphesi olmasın. Biz yaptığımız hizmetlerle konuşuruz.” dedi.

AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, Pazar esnafının sorunlarını yerinde dinledi.

1 Kasım Milletvekilliği Genel Seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarına Çine’de yoğun bir şekilde devam eden AK Parti Aydın 3. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, esnaf ziyaretlerine devam etti. Ekibiyle birlikte Pazar esnafını tek tek ziyaret eden Mustafa Savaş, esnaf ve vatandaşların sorunlarını yerinde dinledi. Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Savaş, projeleri hakkında bilgiler aktardı. AK Parti'nin her zaman üreten kesimin yanında olduğunu söyleyen AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, “Önümüzdeki dönemde esnaf ve iş kurmak isteyen gençlerin destekleyeceğiz. 1 Kasım AK Parti’ye oy vermenizi istiyorum, AK Parti’yi tek başına iktidara taşımalıyız. Her zaman söylediğimiz gibi ‘Tek Başına İş Başına’” dedi.










Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2015, 14:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner472