banner488

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın’da oylarını arttır

Azbazdar’a sadece memleketi Söke’den değil Aydın’ın tüm ilçelerinden destek geliyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın’da oylarını arttır
banner496
 Milliyetçi Hareket Partisi Aydın 2. sıra Milletvekili Adayı Mehmet Beliğ Azbazdar ilçe ilçe dolaşmaya devam ediyor. Azbazdar gittiği ilçelerde büyük ilgiyle karşılanırken, hem yerel yönetim tecrübesi, hem de tarım tecrübesiyle toplumun her kesimine hitap ediyor, ”Beklentilerinizi ve sorunlarınızı biliyorum, Ankara’ya da bunun için gitmek istiyorum. Söke Belediye Başkanlığım döneminde, Söke’deki Sivil Toplum Örgütleri ile oluşturduğumuz dayanışmayı,1 Kasım’dan sonra tüm ilçelerimizde kurulu bulunan sivil toplum örgütleriyle de oluşturup Aydın için ortak hareket etmek istiyorum” dedi.

MHP Aydın Milletvekili Adayı Mehmet Beliğ Azbazdar, ilçe ilçe dolaşarak hem halkla bir araya geliyor, hem de Sivil Toplum Örgütleri’ni ziyaret ediyor. Ticaret Borsaları, Ticaret Odaları, Ziraat Odaları, Şoförler ve Otomobilciler Odaları, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri gibi Sivil Toplum Kuruluşları’nı ziyaret eden Azbazdar kendisine gösterilen ilgi karşısında oldukça memnun görünüyor.

Anavatan Partisi’nin Söke İlçe Başkanlığı görevi ile başlayan siyasi yaşamını yerel yöneticilikle taçlandıran Azbazdar,”Aydın tarım ve turizm kenti. Her ilçenin beklentisi farklı, ancak ortak çözüm adresi aynıdır, yani Türkiye Büyük Millet Meclisi’dir. Ben seçilip Ankara’ya gittiğimde partili, partisiz tüm Belediye Başkanlarımızın orada öncüsü olacağım. Sivil Toplum Örgütleri’mizle de sürekli irtibat halinde olacağım.”dedi.

 Tarımla uğraşan bir kişi olduğunu, pamuk, zeytin gibi tarım ürünleri ve hayvancılık sektörü üzerinde bazı düşüncelerinin olduğunu söyleyen Azbazdar, “Bu düşüncelerimi hayata geçirmek için aday oldum. Benim hedeflerim büyük”dedi.





Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2015, 16:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472