banner480

Milletvekili Savaş, Karpuzlu “Şimdi Sıra Sizde”

Milletvekili Savaş, Karpuzlu “Şimdi Sıra Sizde”
banner269
AK Parti MKYK üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, AK Parti Karpuzlu İlçe Teşkilatı’nın referandum çalışmasına katılarak, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni anlattı.

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, AK Parti Karpuzlu İlçe Teşkilatında partilileriyle bir araya geldi. AK Parti'nin referandum hazırlıkları hakkında bilgiler veren Savaş, daha sonra Karpuzlu Düğün Salonunda gerçekleşen toplantıda, AK Parti Karpuzlu İlçe Başkanı Süleyman Taner Çakar’la birlikte ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Hanife Yıldız ve Gençlik Kolu Başkanı Erdoğan Ünlü ve üyeleri, STK temsilcileri ve muhtarlar katıldı. Karpuzlu programına Karpuzlu Pazarı’ndaki pazarcı esnafını ziyaret ederek devam eden Savaş, karşılaştığı herkese neden evet demeleri gerektiğini anlattı.

“Türk Milletimizin kararı evet”

Toplantıda ilk konuşan AK Parti Karpuzlu İlçe Başkanı Süleyman Taner Çakar, Karpuzlu’da kırsal olmak üzere 23 mahallesinin tamamını halk oylamasını anlatmak için gezdiklerini ve ziyaretlerinin olumlu yönde geliştiğini söyledi. Taner, “ Anayasa Değişikliği ile ilgili birçok vatandaşımız ama doğru, ama yanlış bilgi sahibi olmuş. Bizler değişiklik yapılacak 18 maddeyi halkımıza anlattık, anlatmaya da devam edeceğiz. Ülkemizi yurt içinden ve yurt dışından birçok oyunlarla karıştırmak isteyenler şimdi de Anayasa Değişikliği için oyunlar kurmaya çalışıyorlar. Bu maddeler geçerse onlarda biliyorlar Türkiye daha da güçlenecek, biliyorlar ki Türk Milletimizin kararı ‘Evet’. Koalisyonlardan uzak, güçlü bir yönetim sistemi ile yönetilen bir Türkiye olacak. Çocuklarımıza, geleceğimize daha sağlam, iradeli, iyi yönetilen, daha güçlü bir Türkiye bırakacağız. Koalisyonlar bizi geriye götürmüştür. Yönetimde bir sıkıntı var. Bunu Anayasa Değişikliği ile gidereceğiz. Kadın kollarımız ve gençlik kollarımız ve ana kademe olmak üzere Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemini anlatmak için muazzam bir çalışma ile sürekli halkımızın içerisindeyiz.  Sizleri evlerinizde ve kahvehanelerde ziyaret ediyoruz, her yerde her alanda anlatmaya devam edeceğiz” dedi.

“İlçe Hastanemiz Hizmete girdi”

Taner, “Karpuzlu İlçe Hastanemiz geçtiğimiz hafta hizmete başladı. Uzun süreden beri yapılmasında çaba sarf edilen İlçe Hastanemiz yeni binasında hastaları tedavi etmeye başladı. AK Parti Aydın Milletvekillerimiz ve özellikle Mustafa Savaş vekilimizin çok büyük destekleri oldu. Şimdi de halkımızın merak ettiği konu uzman doktorumuz gelecek mi? Bu konuda çalışmalarımızı yaptık, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ile görüşerek haftanın belirli günlerinde uzman doktorların hastanemize gelmesi konusunda netice alacağız. En önemlisi Karpuzlu halkımız, hastanemizin açılışını yapmak için bir Bakanımızın Karpuzlu’ya gelmesini istiyorlar. Bizde halkımızın isteğini Milletvekilimiz Savaş’a ilettik, inşallah Karpuzlu’ya yakışır bir açılış gerçekleştireceğiz. Karpuzlu her zaman yüzde 50’nin üzerinde AK Partiye destek verdi. Bakanımızın ziyareti ile bunu taçlandırmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“Karpuzlu Ak Parti ile Kalkınmaya Devam Edecek”

Çaltı Köprümüzü yapacağımız zaman millet yapılmaz diye düşündü. Ama vekillerimizin sayesinde şu anda güvenli bir şekilde Karpuzlu’ya gelip gitmeyi sağlayan köprümüz hizmetinizde. Ağustos ayı sonunda Milas Yolu çalışmaları tamamlanacak, hiçbir sorun yok şu anda. S virajlarımız var Allah’ın izniyle kademe kademe güzergah değişikliğine gidilerek çözüme kavuşturacağız. Karpuzlu Hükümet Konağımız kullanılamayacak durumda, içerisinde çatlaklar var. Büyük bir meblağ ile onarılması gerekiyordu. Milletvekilimiz İç İşleri Bakanlığımız ile görüştüler, Karpuzlumuza yakışır bir Hükümet Konağı kazandıracağız. İmam Hatip Ortaokulu’nun da temelini attık ve inşaat hızla bir şekilde ilerlemekte.  Bu sene Eylül ayında kendi binasında, çocuklarımıza eğitim öğretim hizmeti verilecek.  Bu hizmetleri AK Parti Hükümeti yapıyor. Mahallelerimize göletler kazandırdık, halen daha yapılmaya devam ediyor. DSİ’den en fazla gölet hizmeti alan ilçelerin başında geliyoruz. Milletvekillerimiz sayesinde DSİ’den ne talep bulunduysak hepsine olumlu cevap aldık. Vatandaşlarımızın ihtiyaçları var, mağdur edilmemesi gerekiyor, su hayati bir önem sağlayan konu. Suyun üzerinden oy pazarlığı olmaz arkadaşlar. ‘Sizin köyünüze şunu yarız ama bir daha ki seçimde ne kadar çıkaracaksınız?’ diye soruyorlarmış. Biz bunu kabul etmiyoruz.  Karpuzlu’ya gelen hizmetler için AK Parti Aydın Milletvekillerimize teşekkür ediyorum” dedi.

“Ben Milletime Güveniyorum”

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş 16 Nisan’da ülkenin kaderinin oylanacağını belirterek “16 Nisan’da tarihi bir karar vereceğiz. Kaderimizi oynayacağız. Bu seçim seçimlerin anası, bu sandığa gittiğimizde belediye başkanı, bir muhtar yada milletvekilini seçmiyoruz. Ülkenin kaderini oylayacağız. Atacağımız oyla ülkemizin geleceğini, kaderini, bekasını etkiyecek.  Bugüne kadar milletimizi hiç kandırmadık, aleyhine bir iş yapmadık. Gücümüzü, desteğimizi milletten aldık. Evet’in ve hayır’ın sonuçlarını iyi bilmemiz gerekiyor. Kafamız karışıksa bile okumamız lazım. Yalanla dolanla insanların kafası karıştırılıyor. 16 Nisan’da da inanıyoruz ki tüm Türkiye’den ve Aydın’da da çok güzel ‘Evet’ oyu çıkacak. Bunda sonra ki yapılacak olan seçimler içinde önemli bir eşik olacak. Psikolojik bir destek olacak. Çok güzel teveccüh ve ilgi var. Ben vatandaşıma güveniyorum, sandığa gittiklerinde mührü nereye basacağını biliyor benim vatandaşım. Yeni bir Türkiye müjdesini tüm dünya işitecek” dedi.

“Evet İçin Şimdi Sıra Sizde”

Milletvekili Savaş, “15 yıldan bu yana iktidardayız. Bu kadar güçlü iktidar olmasına rağmen İktidarımız karşı içeriden ve dışarında yapılan tezgâhları bir düşünün. Buna ne gereği vardı diyenler olabilir; istediğinizi yapıyorsunuz diyenler var ne gerek vardı diyenler oldu. O vesayet odakları varsa içeri de ve dışarıda ki bu küresel güçlerin oyunlarını biliyorsunuz. Geçmişi unutmayalım. Yaşanılan sıkıntıları herkes biliyor. 2014 Ağustos ayında o güzel, o yiğit, cesur adam halkın oyuyla Cumhurbaşkanı seçildi. Bu 18 maddelik pakette o sistemin devamı; yoksa iki başlılık devam edecekti. Geçmişte Cumhurbaşkanları ile Başbakanları arasında yaşanan sıkıntıları biliyoruz. Bu sistemin sürdürebilmesi mümkün değil, bugün bir problem çıkmıyorsa dava arkadaşlığından dolayı çıkmıyor. AK Parti ilelebet iktidar olacak diye bir şey yok; herkes fani ama biz geleceğimiz ve ülkemiz adına bu sistemi kurmalıyız. Siyasette ve ekonomi de istikrar istiyorsak bu iki şey kurulmalı. Niyetimiz belli, mecliste bu kardeşiniz görevini yaptı. Sıra şimdi sizlerde. Bu seçimin farklı olduğunun farkındayız. Evet, oyu verende hayır oyu veren de bu vatanın evladı. Biz yine 17 Nisan sabahı aynı yerde yaşamaya devam edeceğiz. 16 Nisan’a kadar Evet’i anlatmak görevimiz. Karpuzlu vatandaşlarım, aydınlık bir gelecek için, yeni güzel bir Türkiye için, evlatlarımız, bayrağımız, vatanımız için evet” şeklinde konuştu.
















Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2017, 02:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472