banner488

MHP’ye yeni katılanlara rozet takıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Çine İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen rozet takma töreninde yeni üyelere rozet takıldı.

MHP’ye yeni katılanlara rozet takıldı
banner269
MHP’li gençler, Hükümet Meydan’ından başlayarak parti binasına kadar Türk ve MHP bayrakları ile ‘Çine Ovası bozkurt yuvası’,slogan atarak yürüdüler. MHP Çine İlçe Binasında gerçekleştirilen törende MHP Aydın İl Başkanı Cem Akbudak, MHP Çine İlçe Başkanı Mehmet Yavuz, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile partililer hazır bulundu.
Atatürk’ün ülkeyi gençlere emanet ettiğini vurgulayan MHP Çine İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Yavuz gençlere seslenerek konuşmasında, “Memleketimizi bölmek isteyenlere karşı, devletimizin bütünlüğünün garantisi sizlersiniz. Atatürk’ün de dediği gibi bu ülke siz gençlere emanettir. Biz sizlere çok güveniyoruz. Burada biz Milliyetçi Hareket Partisi’ni ayağa kaldırdık, sizler ise şaha kaldıracaksınız” dedi.

MHP’li İsmail Türkal, “ Ben sizin yaşınızdayken hayatımın bir dönemini Çine’de geçirdim. Milliyetçi Hareket Partisi’nin her kademesinde görev yaptım. Milliyetçi Hareket Partisi bu milletin, devletin, toprağın mayasıdır sizlerde bunun teminatısınız. Allah hepinizden razı olsun gençler. Bu milletin harimi ismetine uzanacak eli kıracak, dalgalanan bayrağını göklerde dalgalandıracak, Allahu ekber denen ezanı Muhammediyi sonuna kadar okutacak ülkücü harekettir, Milliyetçi Hareket Partisi. Bu milletin bu devletin kandille bayramla gelen zamanlarına sahip olacak ve bu toprağa hiçbir PKK’lının, vatan, bayrak düşmanının her uzanan kolunu kıracak, açılan ağzı yırtacak, küfür eden dilini koparacak bu milletin tek hareketi MHP’dir. Nerede olursa olsun, ne zaman olursa olsun bu milletin çimentosu, bu milletin hareket noktası ve bu milletin Çanakkale’den Kars’a kadar, Kars’tan Edirne’ye kadar bu milletin içinde bir ülkücü olduğu müddetçe bu devleti bölemeyecekler, bayrağı düşüremeyecekler. 7 Haziran’da Milliyetçi Hareket Partisi iktidarını şimdiden müjdeliyorum size, Allah yar ve yardımcımız olsun. Çine’de yıllardır makus talihini Mehmet Yavuz, Cengiz İnce koordinasyonunda bu teşkilatımızın önümüzdeki seçimlerde Çine’de MHP iktidar partisi olacaktır. İnsana, insan topluluğuna bir stat dolusu insan olacağına, inanmış bir otobüs dolusu ülkücü olsun bu işin üstesinden geliriz biz. Birbirinize düşmeyin, kucaklaşın, eski ile yenisi ile geçmişi ile geleceği ile kucaklaşın. Gazanız mübarek olsun” şeklinde seslendi.

Başkan olduktan sonra ilk konuşmamı, ilk ziyaretimi Çine İlçe’sinde yapıyorum diyen MHP Aydın İl Başkanı Cem Akbudak, “1994-1999 arası MHP’nin il başkanıydım. Çine’de o zaman Atlasbet için bazı sıkıntılarda yaşadık, ama bugün bu coşkuyu bu heyecanı görüp de duygulanmamak bizim için yanlış çok olur. Bu duyguyu, heyecanı yaşatan, sizleri birlik ve beraberlik içerisinde tutan Sayın İlçe Başkanımız Mehmet Yavuz’a ve Cengiz İnce’ye sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. 28 Şubat’ta göreve geldikten sonra ilk konuşmamı, ilk ziyaretimi Çine ilçesinde yapıyorum. Sizleri heyecanlı, vakur ve de büyük bir birliktelik içerisinde görmekten dolayı teşkilatım adına çok mutlu oldum ve sizlere ayrıca teşekkür ediyorum. Sizler MHP’nin değil, Türk milletinin, demokrasinin çimentosusunuz, Çine’nin de demir taşısınız, mihenk taşısınız, nesilden nesile geçen kuşağız, yarından sonra sizler yönetim kadrosunda, idareci olacaksınız. Yarından sonra sizler Çine’yi yöneten kişiler olacaksınız. Birbirinize sarılın, kenetlenin. Ülkücü hareketin mensubu olmaktan dolayı hem gurur duyun hem de mesuliyet sahibi olun. Ülkücü duruşuyla, yürüyüşü ile birbirine olan münasebeti ile örnek kişi olmalıdır, herkes sizleri örnek almalıdır. Kenetlenin sıkı sıkı olun. 7 Haziran seçimlerine 75 gün kaldı. Bu zamanda içerisinde ilçe teşkilatımız ile ilçe yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ile ahenkle, birliktelikle ağabey kardeş diyalogu içerisinde çalışalım ki başımız dik alnımız ak olsun. Sizler bu ülkede olduğunuz müddetçe ne bu vatan bölünür, ne ezan susar ne bu bayrak yere düşer. Genel Başkanımızın mesajlarını çok iyi alın, sizleri sokağa dökmek için çeşitli oyunlar oynanabilir sokak kötüdür,  sokak tehlikelidir, sokağa çekip bizleri yanlış tanım ve tarifler içerisine sokmak isteyecekler. Bu oyunlara gelmeyin, bu oyunları kuranları bozun. Eğer bir oyun kurulacaksa bu oyunun da kuralını, şeklini şemailini MHP’nin temsilcisi siz ülkücüler yapacaksınız. Biz oyun kuran olacağız, oyunbozan olmayacağız, bizim oyunumuzu da kimse bozamaz. Bizim oyunumuzun ana teması birlik beraberliktir ve yıkılmaz Türkiye Cumhuriyeti’nin yılmaz bekçileri siz ülkücü kardeşlerimizsiniz. Millet, devlet bizden çok şeyler bekliyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin sahipsiz olmadığını bizler kendi kuşağımızda yaşadık, gösterdik. Topraklarını vermemek için beş bin tane kardeşimiz sanki bir çiçek bahçesine gider gibi şehitlik mertebesine ulaştı. Şehidi olan, gazisi olan, özgürlük bedeli ödemiş kardeşlerimiz var, onların temsilcisi olarak şimdi sizler varsınız. Yolunuz açık olsun, Allah bin kere razı olsun. Yolunuz, yolumuzdur, başımız dik, alnımız ak olsun ama rahmetli Başbuğ’un bize dediği gibi “Ağacın başına nişan almayın, yıldızlara nişan alın”, hedefiniz hep büyük olsun” diye konuştu.

Konuşmalar  ‘Hak, hukuk, adalet Milliyetçi Hareket’, ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’, ‘Ülkücü hareket engellenemez’, MHP’li gençlerin sloganları ile desteklendi. Gençler, konuşmaların ardından parti binası önünde ülkücü yemini ettiler.

Barlas Tozer Milliyetçi Hareket Partisi gençlik grubu başkanlığına getirildi. MHP Gençlik Grubu Barlas Tozer’in yönetiminde, Gökhan Uzunova, Necip Keskin, Cihan Akbaş, Okan Demir, Ümit Gencel, Kamil Kahraman, Cemil Aydın, Egemen Göktaş, Volkan Uzunova, Halil Yorulmaz, Erdal Aslan, Adullah Uz yer aldı.





Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2015, 11:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472