banner488

MHP’li Oluç, “Türk Milletinin Bekası İçin Evet”

MHP’li Oluç, “Türk Milletinin Bekası İçin Evet”
banner496

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çine İlçe Teşkilat Başkanlığı, 16 Nisan tarihinde yapılacak olan Anayasa Değişikliği referandumu için çalışmalarına başladı.

MHP Çine İlçe Teşkilatı kongreden sonra yeni Başkan Kazım Oluç ve yönetim kurulu üyeleri Halk Oylaması (Referandum) çalışmalarına, Camızağılı ve Kargı Mahallesi’nden başladı. Milliyetçi Hareket Parti Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, referandumda ‘Evet’ oyunun üstünlükle çıkabilmesi için çalışmalara start verdiklerini söyledi.

Oluç, “Devlet Ne Derse O”

Teşkilat olarak, Lider Teşkilat ve Doktrin prensibine uygun olarak hareket edeceklerini söyleyen Başkan Kazım Oluç, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin emrindeyiz. Teşkilat olarak benim ve yönetimdeki arkadaşlarımızın yegane hedefi, partili tüm ülküdaşlarımız ile kucaklaşmak, parti içinde birlik ve bütünlüğü sağlamaktır. Oylamaya sunulan referandum, Hükümet Sistemi değişikliğidir. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi getirilecektir. Devletimizdeki iki başlılığı sona erdirecektir, Cumhurbaşkanını millet seçeceği için yapılacak olan seçinden mutlaka istikrar çıkacaktır. Ülkemizdeki siyasi istikrarsızlıklara son verilecektir. Cumhurbaşkanın Cezai sorumluluğu olacaktır. Görev süresi sona erdikten sonra dahi görevi sırasında yapmış olduğu eylemlerden dolayı yargılanabilecektir. Yürütme görevini seçilen Cumhurbaşkanı ve atayacak olduğu Cumhurbaşkanı Yardımcıları ve bakanlar kurulu yapacaktır. Ekonomi, tarım, hayvancılık, turizm, uluslararası ilişkiler, sanayi ve mühendislik alanında uzman olup milletvekili seçilmeyen ehil kişilere Bakanlıklar verilebilecektir. Yani siyasetle ilişkisi olmayıp alanında uzman kişilerden devlet idaresinde faydalanabilecektir” şeklinde konuştu.

Oluç, Herkesi Evet Demeye Davet Etti

Yapılmakta olan anayasa değişikliğinin hiçbir maddesinde ve yerinde rejim değişikliği olmadığını, bilakis hazırlıkların bizzat MHP’nin hassasiyetleri gözetilerek yapıldığını kaydeden Oluç, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu güne kadar Hükümetin Türk Milleti için yanlış yaptığı işlerde nasıl karşısında olduysak, hain 15 Temmuz darbe girişimi sonrası, Türkiye Cumhuriyeti devletinin yeniden işler hale gelmesi, Türk Milletinin birlik ve bekası için Evet diyoruz. Vatandaşlarımızın da, Milliyetçi Hareket Partisinin, milletin aleyhine hiçbir şeyin içinde olmayacağı inancı ile evet demesi gerektiği kanaatindeyiz. Bu nedenle herkesi evet demeye davet ediyoruz” dedi.


















Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472