banner488

MHP’li Heyet Muhtarları ve Esnafı Ziyaret Etti

MHP’li Heyet Muhtarları ve Esnafı Ziyaret Etti
banner496

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekili Deniz Depboylu ve milletvekilleri adayları MHP İlçe Teşkilatıyla beraber Çine’de seçim çalışmaları kapsamında Çine’de esnaf ve pazarcılarla bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın milletvekili Deniz Depboylu, milletvekili adayları Güntekin Şimşek, Mustafa Peker, Seyfettin Tosun ve MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivanoğlu’nu ilçe binasında MHP İlçe Teşkilat Başkanı Kazım Oluç ve yönetim kurul üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Fatma Kandemir ve yönetim kurulu üyeleri, Ziraat Odası Meclis Başkanı Salih Gökbel ve partililer karşıladı. Milletvekili Adayları ve İlçe Teşkilatı sahaya inerek Çine Muhtarlar Derneği Başkanlığını ziyaret ederek Çine esnafını ve pazarcılara hayırlı işler dileyen MHP’li Milletvekili adayları kendilerine oy istedi.

Depboylu, Muhtarlardan destek istedi

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın milletvekili Deniz Depboylu, Muhtarlar Derneği Başkanlığına ziyaretinde “Meclise beni tek vekil göndermeyin çok sayıda vekil gidelim ki daha çok faydalı olabilelim” dedi. Muhtarlarla sohbet eden Milletvekili Depboylu, seçim hakkında şunları söyledi; “Zorlu süreçlerden geçtik. Hükümetimiz daha milliyetçi ve milli duruşu sergileyen bir çizgideyiz. Terörle bu süreçte çok iyi mücadele edilmeye başlandı. El-Bab, Afrin Operasyonları ile sınır güvenliğimiz sağlandı. İçeride ve dışarıda terör mücadelesi sürerken başka unsurlarla da mücadele ettik. Bizleri bunlarla bölemeyenler, bu seferde ekonomik dar boğaza sokarak 3 Kasın 2019 kadar insanları galeyana getirip kaos oluşturmayı niyetlendiler. MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli bun görünce hükümeti uyardı ve erken seçime gidilmesi için bir adım atılmasını sağladı. Cumhur İttifakı’nı önceden başlatmıştık. Cumhurbaşkanlığı’nda, MHP olarak oyumuz Recep Tayyip Erdoğan’adır. MHP olmadığı sürece bu vatanın, milletin teminatı zayıf düşer, MHP’sini mecliste en güçlü şekilde temsil edilmesi lazım. Vatan ve millet için teminat Türklüğün bekası için milletvekillerinde oylar Milliyetçi Hareket Partisine. Artık meclis yürütmeden, bakanlıklardan daha yukarıda olacak. Yasamayla, yürütme tamamen birbirinden ayrılacak. Bu süreçte Cumhur İttifakı’nı çok iyi anlatılması lazım. Cumhurbaşkanlığı’nın tam geçişinin sağlanması ülkede ekonomik istikrarla birlikte güveni de artıracak. Bütünşehir yasasına karşıydık, mecliste güçlü olursak sizlerin Büyükşehir ile yaşadığınız problemlerin önüne geçecek önlemleri alacağız. MHP’liler olarak bizler mahalle terimini istemiyoruz, bizim köy kültürümüz vardır, korunması gerekir, bu konuda da özellikle bir çaba harcayacağız. Köy statülerinin oluşması bu sizlerin köylerde yerel yönetim bazında da rahatlatacaktır. Aydın’ı ve ilçelerini yerel yönetimlerde daha da rahatlamasını sağlayacağız. Bizim Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayımız Ümmet Akın yerel seçimlerde desteklerinizi bekliyoruz. Artık beni tek başıma göndermeyin meclise çok sayıda gidelim ki sizlere daha çok faydalı olabilelim. Çine’mizi bilen iki adayımız şuan bizimle bizler her zaman milletimizin hizmetindeyiz. Bütün muhtarlarımızdan destek bekliyoruz” dedi.

“Milleti onlara emanet etmek hata olur”

Diğer Parti adaylarının yaptıklarını dile getiren Depboylu,”CHP ve İP’in Cumhurbaşkanı adayları ilk mitinglerinden itibaren PKK’nın sözcüsü PKK’lı Selahattin Demirtaşa özgürlük çağrısı yapıyorlar. CHP’nin seçim beyannamesinde ‘idari ve mahalli yönetimlerde özerklik’ diyor. Bugün içeriye alınan, hendekleri kazan belediye başkanların aynı sistemi geri getirmeye vaat ediyorlar. Bunların içerisinde FETÖ’sü, PKK’lısı, HDP’lisi de var. Bu durumda vatanı ve milleti onlara emanet etmek yapılabilecek en büyük hata olur” dedi.

MHP milletvekillerinin ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Akalın, “24 Haziran seçimleri vatanımız ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bizleri ziyaret ederek onurlandırdığınız için teşekkür eder tüm adaylarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2018, 10:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472