banner488

MHP’li Adaylar Çinelilerle Buluştu

Güleç ve Karagöz, Aydın’ın batısında MHP’nin güneş gibi doğacağını gördü

MHP’li Adaylar Çinelilerle Buluştu
banner496

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 25. Dönem Aydın Milletvekili Adayları Hayri Güleç ve Hüseyin Karagöz esnaf ve mahalleleri ziyaret ederek, karanfil dağıttılar.

MHP Milletvekili Adayları Güleç ve Karagöz, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’i, Çine Muhtarlar Derneği’ni ve Tahtacılar matadorbet giriş Kültür Eğitim Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği Çine Şubesi’ni ziyaretlerinde, Çine MHP İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Yavuz ve teşkilat üyeleri, Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Havva Kukul ve Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Kandemir eşlik etti. Pazar esnafının sıkıntılarını dinleyen adaylar yaklaşan 7 Haziran seçimi ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Akşam da Evciler ve Mutaflar Mahallesi halkıyla buluştular.

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekili Adayları Hayri Güleç ve Hüseyin Karagöz, semt pazarını ve esnafını dolaşarak MHP’nin iktidar olması için destek istediler. Güleç ve Karagöz esnafa hayırlı işler dileyerek, hayır Allah’tan gayret kuldan diyerek hal ve hatırlarını sordular. Bayanlara karanfil taktim eden adaylar anneler gününü kutladılar. Akşama kadar süren esnaf ziyaretinin ardından, Evciler ve Mutaflar Mahallesi’de vatandaşlarla buluştular, karşılıklı sohbet ettiler. Evciler Mahallesi ziyaretinde adaylara oğlak kurban edildi.

Sizin gibi toprakla büyümüş bir adamım, seçimin doğru kararla sandıktan geçmesi sizlerin elinde diyen Milliyetçi Hareket Partisi Aydın 2. Sıra Milletvekili Adayı Hayri Güleç, “CHP’ye, AKP’ye oy veriyoruz ama verdiğimiz oyun hesabını sormak zorundayız. Buraya geldiği zaman vatandaş, masaya vuracak, diyecek ki ‘beyefendi sen bize bunları dedin ama hiçbiri yerine gelmiyor’. Neler olup bittiğini sorgulamak, malımızı sahiplenmek zorundayız. İnşallah 7 Haziran’da bize yetki verilirse, biz sizlerin hizmetinde sizlerle olmaya devam edeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi iktidarına özellikle diyorlar ki eğer biz iktidardan gidersek fakir fukaraya verilen yardım kesilecek. Öyle bir şey yok. Hangi iktidar gelirse gelsin bu yardımı vermek zorunda. 7 Haziran’da sandığa gittiğimizde vicdanımızla baş başa kaldığımızda muhasebe yapmak zorundayız. Maç tutar gibi parti tutulmaz.”

Diğer parti adaylarının Aydınlı olmamasına tepki gösteren Güleç, “CHP, MHP, AKP 7 tane milletvekili var. Bu 7 milletvekili arkadaştan, AKP de Urfa’dan kardeşimizi göndermişler, demişler ki seçin onu Aydın’da kendisini yetiştirecek adam yok. Birisi gelmiş sadece Kuyucak’ta doğmuş Allah rahmet eylesin annesi vefat etmiş cenazesini İran’a gönderiyor. Sen nasıl Aydınlısın bana bir izah et. 1. Sıradaki aday Sadık Atay 6 yıl AK Parti il başkanlığı yapmış bir gün bu köye geldi mi, bir vatandaşın derdini sordu mu? Gelelim CHP’ye Hüseyin Yıldız Tunceli’den, Bülent Tezcan Samsun’dan, Lütfi Baydar Isparta’dan. Ben kendi kendime düşünüyorum 1977 yılında üniversiteyi bitirdim. Ben aynı sizin gibi köyde doğmuşum, köyde büyümüşüm Allah nasip etmiş buralara gelmişim. Bizim Çineli kardeşlerimiz var, pırıl pırıl gençlerimiz var, üniversite bitirmiş doktor olmuş sen bunları nasıl yok sayabilirsin? Bunlara hep beraber ceza vermek zorundayız, biz kendi istediğimizi seçeriz demek zorundayız. Gelelim MHP’ye 1. Sıra adayı Ataçlı, ben Köşklüyüm, 3. Sıra kardeşimizde Sökeli çiftçi çocuğu ve kendisi avukat. Biz 24 saat emrinizdeyiz. Bizler sizlerin yanındayız, telefonun ucundayız” dedi.

Vatandaşlara iktidardan memnun olup olamadığını iyi düşün ona göre kararını ver diyerek son sözlerini söyleyen Güleç, “Egemiz başta olmak üzere Aydın’ımız en verimli tarım kentidir. Bu kadar güzel tarım kentini nasıl durdurursunuz? Hayvanını damında bakamayacaksın, marulunu ekemeyeceksin, tavuğunu besleyemeyeceksin sürekli hazır yiyeceksin, son 13 yılda olduğu gibi sürekli borçlanacaksın. 7 Haziran 2015 de demokrasimizin bir geleneği olan sandık önümüze geliyor. Bu sandığın temel prensibi de geçmiş hizmetlerinde iktidarda bulunanları sorgulamak, iyi aferin diyorsak devam ettirmek, yok kardeşim sen bu işte yetersizsin diyorsak göndermek gerekir.”

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın 3. Sıra Milletvekili Adayı Hüseyin Karagöz ise: “Bir an için bütün partileri unutalım. Ortak hedefimiz ne? Kaygımız ne? İnsan huzur ister, huzurun olması için adalet, adalete güvenmek, huzurun olması için asayişin berkemal olmasını ister bunun yanında vefa ister ve bir ülke bayrağının altında yaşamak ister. Adalet kalmadı, adalete güvende kalmadı, huzur kalmadı, her evde borç var, işsizlik var, geçim sıkıntısı var, her evde yangın var. Bir de terör belamız var, terör belasının içindekilerde ülkeyi bölmeye çalışıyorlar, üzerinde yaşadığımız bu ülkenin bütünlüğünü tartışır hale getirmeye başlamışlar.

Çiftçinin en büyük sıkıntısı girdiler değil ürününün para değerinin olmamasıdır. Malı para etse, alım gücü olur, hiçbir sıkıntı yaşanmaz.  Biz diyoruz ki ürünümüz para edecek.  Nasıl edecek? Üretici birliklerimiz değerlenecek. Bu ülke de sadece üç beş kişinin elinde endüstriyel tarım yapılmayacak. Asıl çalışanın köylünün elinde yapılacak. Hazine arazilerine de tarım desteği verilecek. Mazottaki bütün vergiler kalkacak. Gübrenin üzerindeki, tohumun üzerindeki, yemin üzerindeki vergiler kalkacak. Aydın Ege’nin incisi olmasına rağmen 13 yılda yapılan tek bir yatırım yok. Memleketimizin bütünlüğü için, refahlı geleceği için, çocuklarımızın geleceği için bizimle yürümeye var mısınız? 

13 yıldır ‘Ne Mutlu Türk’üm Diyene’ diyemeyenler, CHP hani Atatürk’ün partisiydi? Nerde Atatürkçülük ilkesi? Nerde Atatürk’ün vatan sevgisi? Söyleyemeyen sensin. Söyleyebilen tek biz varız. O yüzden lütfen herhangi bir siyasi görüş değil hangi doğru görüş onun arkasında birleşelim. Memleket meselesinde, bireysel geçim meselesinde, çocuklarımızın istikbalinde de yapabileceğimiz tek şey var, dik durmak, onurlu durmak. Bunu sağlayabilen tek siyasi görüş 46 yıllık tecrübesiyle Milliyetçi Hareket Partisidir” dedi.


Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2015, 14:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472