banner488

MHP Milletvekili Uzunırmak, pazarı dolaştı, halkı dinledi

MHP Aydın Milletvekili - TBMM İdare Amiri ve Aydın Milletvekili Adayı Ali Uzunırmak, Akçaova Mahallesi’nde seçim çalışmaları kapsamında pazar yeri ve Akçaova esnafını ziyaret etti.

MHP Milletvekili Uzunırmak, pazarı dolaştı, halkı dinledi
banner496

MHP Aydın Milletvekili - TBMM İdare Amiri ve Aydın Milletvekili Adayı Ali Uzunırmak, Akçaova Mahallesi’nde seçim çalışmaları kapsamında pazar yeri ve Akçaova esnafını ziyaret etti.

Akçova ziyaretinde MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak’a, MHP Çine İlçe Başkanı Mehmet Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Kandemir ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer eşlik etti.

Pazarcı esnafının ve pazara alışverişe gelmiş olan vatandaşların hatırlarını soran, onlarla tek tek el sıkışan MHP Milletvekili Uzunırmak, vatandaşlardan 7 Haziran seçimlerinde partisine ve kendisine destek istedi.

MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, Akçaovalı halkın sorunlarını dinledi ve vatandaşlara şunları söyledi, “DEVLET SÖZÜ; Çiftçimize mazot, 1 lira 75 kuruş olacak, asgari ücreti, net 1.400 liraya yükselteceğiz. Emekliye, yılda 2 kez, 1.400’er lira vereceğiz. Muhtaç ailelere aylık market kartı, “HİLALKART” vereceğiz. Dar gelirliye verilen, sosyal yardım ve destekler, artarak devam edecek. 65 yaş aylığı 300 liraya yükseltilecek. Barınma imkanı olmayan hiçbir öğrenci açıkta bırakılmayacak. Elektrik faturasını yüzde 75 düşüreceğiz. Evi olmayan muhtaç ailelere 250 lira kira yardımı yapacağız. Sağlık hizmetinden ek ücret ve katılım payı alınmayacak Emeklilikte, yaş ve prim gün sayısına takılanların mağduriyetini gidereceğiz. Her yıl, 700 bin işsize, iş sağlayacağız. Evlenecek ihtiyaç sahibi gençlere 10 bin lira, faizsiz evlilik kredisi vereceğiz. Kamudaki 24 bin engelli kadrosuna atama yapacağız. Engelli ve engelli yakını aylığını 400 liraya yükselteceğiz. Öğretmenlerin, ek ders ücreti ve tazminatlarını yükselteceğiz, Vekil öğretmenleri kadroya alacağız. Atanamayan öğretmen kalmayacak. Polislerin ve öğretmenlerin ek göstergesini 3600’e yükselteceğiz. Kapatılan Belde Belediyeleri, Özel İdare ve Köyleri yeniden kuracağız. Devlet malına el uzatanlardan, kul hakkı yiyenlerden hesap soracağız. Bu güzel ülkeyi, hırsızın, uğursuzun elinden kurtaracağız. Yolsuzluğa, hırsızlığa, adaletsizliğe karşı “Bizimle Yürü Akçaova”. Bakan evlatları değil, vatan evlatları için çalışacağız. “Ne Mutlu Türküm Diyene” sözüne sahip çıkmak için Bizimle Yürü Türkiye.”













Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2015, 15:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472