banner480

MHP İlçe Teşkilatı Nizamettin Kurt'u ziyaret etti

MHP İlçe Teşkilatı Nizamettin Kurt'u ziyaret etti
banner269

Kurt Oto Galeri sahibi Nizamettin Kurt, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç’u ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Gerçekleştirilen ziyarette Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, ilçe başkan yardımcısı Nusret Özkaya ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Kurt Oto Galeri sahibi Nizamettin Kurt’la sohbet etti. Ekonomik sorunları dinlemek ve esnafla çözüm odaklı iletişime geçmek adına teşkilat üyeleriyle birlikte esnafın kapısını çalan MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç esnafla omuz omuza yürümeye devam edeceklerini ve sorunları yerinde dinlemeyi sürdüreceklerini dile getirdi. Ziyaretlerinden dolayı Kurt Oto Galeri sahibi Nizamettin Kurt, memnuniyetlerini dile getirerek başkan Oluç ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Başkan Oluç, “MHP demek vatan demektir. MHP esnafının yanında duracaktır ve bütün sorunların üstesinden gelmek için elini taşın altına koymaya devam edecektir. Bizler MHP teşkilatı olarak esnafımızın her daim yanında olacağız. Bu anlamda esnafımızın şuan da yaşamış olduğu zorlukların ne şekilde bertaraf edilebileceği noktasında adımlar atmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472