banner488

MHP'de Pehlivan Dönemi Başladı

MHP'de Pehlivan Dönemi Başladı
banner496
 MHP Genel Merkezi tarafından Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanlığı görevine getirilen Burak Pehlivan resmen görevine başladı.

Yeni İl Yönetimiyle birlikte partililer ve basın mensupları ile bir araya gelen İl Başkanı Burak Pehlivan “Bu kutlu yolda sabır, ahde vefa, sadakatle çalışacağız dedi. Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Yönetimi Genel Merkezimizin takdiri ve Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin teveccühleri ile yeni yönetim kurulumuza verilmiştir. Bugünden itibaren camiamızın var olan güçlü birlik ve beraberliğini daha da güçlendirerek, herkese ver gönülden partimizin kutlu sevgisini hissettirecek kardeşlik hukukumuzu hemşerilik ruhumuzu harekete geçirerek hemşerilerimizin ve camiamızın kanaat önderlerinin, sivil toplum kuruluşlarımızın ve çok değerli partili arkadaşlarımızın istişarelerini ve her biri değerli fikirlerini alarak hizmet edeceğiz” dedi.

GÜNDEME YÖN VEREN BİR SİYASİ PARTİ OLMALI

Pehlivan açıklamasının devamında “Milliyetçi Hareket Partisi gündemi takip eden değil gündeme yön veren bir siyasi parti olmalı. Bölgemizin yerel ve genel sıkıntılarını biliyoruz. Bunlara hakimiz. Bunlarla ilgili çalışmalarımızı önümüzdeki günlerde kamuoyuna sunacağız. Camiamızı yakınen tanıyoruz. Tüm partililerimize kapılarımız sonuna kadar açık” şeklinde konuştu.

Burak Pehlivan Kimdir?

Burak Pehlivan 1986 Aydın doğumlu. İlköğretim ve lise ve üniversite tahsilini Aydın’da tamamladı. Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Mühendisliği bölümünü bitirdi. Şuanda ticaretle uğraşıyor. 2007-2013 yılları arasında Aydın Ülkü Ocakları Başkanlığı yaptı. Evli olan Pehlivan’ın eşi öğretmen. Babası emekli annesi ise ev hanımı.

YENİ YÖNETİM KURULU ;Başkan Burak Pehlivan

Üyeler; Mustafa Burhaniye, Yusuf Sayıntürk, Ahmet Adıgüzel, Soner Sargın, Fatih Esmek, Ahmet Baskın, Murat İnan, Semih Akgün, Sezgin Aydın, Burhan Uçaş, Levent Zor, Osman Yavuz, Asil Ünlü, Erkan Anlı, Aydın Uslu, Ahmet Battal, Kazım Oluç, Mehmet Favzi Özkul, Sermet Sabırlı, Oğuz Aydın, Fethi Yağız, Ahmet Şahin.



Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472