banner488

MHP Çine Kadın Kolları Başkanlığına Serap Çelikkan Atandı

MHP Çine Kadın Kolları Başkanlığına Serap Çelikkan Atandı
banner269

Milliyetçi Hareket Partisi Çine Kadın Kolları Başkanlığında görev değişikliği yapıldı. MHP Çine Kadın Kolları Başkanı Serap Çelikkan oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi Çine Teşkilatı parti binasında gerçekleştirilen toplantı ile MHP Çine İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevine Çine Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Asena Birim Başkanı Serap Çelikkan atandı. Çelikkan’ın başkan olduğunu açıklayan MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç,” Milliyetçi Hareket Partisi Çine İlçe Teşkilatı olarak kadın kolları başkanlığına oy birliği ile Çine Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Asena Birim Başkanı Serap Çelikkan’ı görevlendirdik. Çine’de MHP Kadın Kolları çok önemli. Kadın Kollarımızın desteği ile 2023 yılında yapılacak olan seçimlerde sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Ramazan’dan sonra Sayın Başkanımız Serap hanım yeni yönetim kurulunu oluşturarak tanıtımını kamu oyuna sunacağız. Başkanımız Çelikkan’ın yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

“Çine için çalışacağız”

MHP Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Çelikkan, “Milliyetçi Hareketin Kadınları olarak bilge liderimiz Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin emrinde, samimiyet, sadakat ve vefa ile Çine’de çalışacağız. İlçe başkanımız Kazım Oluç ve yönetimimizin bize duyulan güven için tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ederim. MHP Çine İlçe Kadın Kolları yönetimi önümüzdeki günlerde açıklayacağız" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2021, 00:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472