banner488

MHP Çine İlçe teşkilatı yeni yönetimi tanıttı

MHP Çine İlçe teşkilatı yeni yönetimi tanıttı
banner496
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çine İlçe Başkanlığı'na atanan Kamil Ak ve yönetim kurulu basına tanıtıldı.

Önceki MHP Çine İlçe Başkanı Mehmet Yavuz’un yerine atanan Kamil Ak ve yönetim kurulunun tanıtımı için basın toplantısı düzenlendi. Tanıtım toplantısında açılış konuşmasını yapan MHP Çine İlçe Başkanı Kamil Ak, “Ulusumuzun ve İlçemizin Cumhuriyet Bayramını kutluyoruz. İnşallah hiçbir mihraklara ve güçlere rağmen Cumhuriyetimiz, Bayrağımız, vatanımız, milletimiz bölünmeden birlik ve beraberliği daim olur. Tek temennimiz budur. Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman bir bütünlük içeresinde olunmasından yanayız. Ülkemizin bölünmez bir bütün olduğu geçmişte söylediğimiz gibi biz hala söylemeye devam edeceğiz. Genel Merkezimizin ve Genel Başkanımızın çizmiş olduğu roda da yolumuza devam edeceğiz. Cumhuriyet bu ülke için kolay kazanılmadı. Bu uğurda şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyor, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz. Cumhuriyetimizi yaşatmak için elimizden gelen her türlü mücadeleyi teşkilat olarak devam edeceğiz.

“Dışarıda bırakacak bir çakıl taşımız dahi yok”

Yönetim kurulu olarak da yeni bir atama listesi ile ilçemize atandık. Yönetim kurulu üyelerimizin hepsi tecrübeli, geçmiş dönemlerde görev yapmış arkadaşlarımız ve ocaktan gelen arkadaşlarımız var. Hepsiyle istişare ederek, partimizi nasıl birlik, beraberlik içinde ileriye götürebiliriz düşüncesi ile bu yönetim listemizi yaptık. Gönül ister ki hep beraber olalım, dışarıda fitne, fesat kişiler uyanmasın, tüm davamıza gönül vermiş arkadaşlarımızı kucaklayalım. Bizim kimseyle bir sorunumuz yoktur. Bu davaya gönül vermiş, partimizin bayrağı taşımak isteyen herkes gelebilir ve kayık olabilir. Yapmış oldukları mücadeleler için gelmiş geçmiş tüm ilçe başkanlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Partimizin bayrağını layığı ile taşıyan arkadaşlardan da Allah razı olsun. Bizden önce ilçe başkanı olarak atanan Mehmet Yavuz’a bugüne kadar çalışmalarından ve harcadığı emekler için çok teşekkür ediyoruz. Her ne kadar ayrılmış olsalar da biz önceki yönetimi dışlamıyoruz, birlik beraberlik içinde partimizi ileriye götürmek için her türlü mücadelenin içinde yanımızda olmalarını istiyoruz. İlçemizde çok büyük bir kitlemiz yok, o yüzden dışarıda bırakacak bir çakıl taşımız dahi yoktur. Bizim davamızın belli misyonu var, önemli olan Başbuğ Alparslan Türkeş’in bıraktığı emanete sahip çıkmak. Genel Merkezimizin vermiş olduğu kararlar bizim için önemlidir. Genel merkezimizin teveccühü ve il başkanlığımızın tebliği ile MHP Çine İlçe Başkanlığı’na yönetimim ile birlikte atanmış bulunmaktayım. Bu görevimizin öncelikle ülkemize, milletimize, davamıza ve Çine’mize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum” şeklinde konuştu.

MHP Çine İlçe Yeni Yönetim Kurulu Üyeler; Zübeyir Özdemir, Namık Yüksel, Dursun Uysal, Şerafettin Fırtına, Selami Özdemir, Hüseyin Aktaş, Azem Özcan, Ahmet Dönmez, Recep Çakır, Zekeriye Gökbel, Kenan Gider, Hasan Tezel, Yakup Kandemir, Bülent Kocabaşoğlu, Mehmet Orhan, Salim Erdoğan, Mehmet Erez, Mehmet Yılmaz, Hüseyin Özaydın, Erol Yüksel, Halil İçöz, Mehmet Kuruman, İbrahim Yıldırım, Arif Ali Gökçen ve Ertuğrul Atcı’dan oluştu.


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472