banner488

Mezarlıktaki meşhur kayıp çelenk bulundu

Ak Parti Belediye Başkanı Aday Adayı’nın mezarlıktaki kayıp meşhur çelengi bulundu.

Mezarlıktaki meşhur kayıp çelenk bulundu
banner496

A.Emin Kapankaya’nın seçimlere bir yıl kala adaylığını açıkladığı ancak daha sonra mezarlıktan kaybolan çelenk aradan 2 gün geçmeden başka bir adreste ortaya çıktı.

Emekli Ziraat Mühendisi A. Emin Kapankaya’nın bulunan çelengi şaşkınlık yarattı.

Soğancılar Mezarlığı’ndaki bir cenaze töreninde görüntülenen ve üzerinde “A. EMİN KAPANKAYA –ZİRAAT.MÜH./ AK PARTİ BLD. BŞK. a. ADAYI” yazılı kayıp çelengin sırrı gelen bilgiler üzerine  çözüldü.

Vatandaşlardan gelen bilgilere göre bir işletmenin açılışında görülen çelengin mezarlıktaki aynı çelenk olduğu ve çelengin Kapankaya tarafından alınarak açılışa gönderildiği ileri sürüldü.

Akıllara durgunluk veren bu uygulama ise Çine’de günün trajikomik olayı haline geldi.

“Resmi adaylık müracaatı yok”

Bu konuda açıklama yapan Ak Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Özkaya, “Partimizin tüzüğü ve teamülleri bellidir. Çine Belediye Başkan Adaylığı ve diğer adaylıklar  konusunda birçok arkadaşımızın ismi geçmektedir. Herkes memlekete hizmet vermek için bu tür görevlere talip olmayı düşünebilir ve aday adayı olabilir ama henüz partimizde böyle bir süreç başlatılmış değildir. Bu nedenle Partimize bugüne kadar hiçbir resmi müracaat da yoktur.” dedi. Haber: Murat TAN


Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2013, 18:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472