banner480

Mehmet Tosun, “AK Parti'nin İktidara Gelişinin 16. Yılı”

Mehmet Tosun, “AK Parti'nin İktidara Gelişinin 16. Yılı”
banner269

AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, partisinin 3 Kasım 2002 seçimiyle ülke yönetiminde iktidara gelişinin 16. yıl dönümüne ilişkin, “3 Kasım'ın sadece AK Parti için değil, Türkiye için, millet için hatta dünyadaki bütün mazlum ve mağdurlar için yeni bir dönemin başlangıcı, bir dönüm noktası, demokrasi tarihinde bir milat” olduğunu söyledi.

AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, "3 Kasım tarihi, sadece AK Parti için değil, Türkiye için, bütün milletimiz için yeni bir dönemin başlangıcı, bir dönüm noktası, demokratik tarihimizde bir milat olmuştur" dedi. Tosun, AK Parti iktidara gelişinin 16. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamasında, Türkiye'nin 16 yıl önce yaptığı tercihle AK Parti'yi ilk kez tek başına iktidara getirdiğini belirtti. Başkan Tosun, 3 Kasım'da ortaya çıkan sonucun sadece AK Parti'nin bir başarısı, zaferi olmadığını, milletin siyasete, yönetime el koyması, kötü gidişe dur demesi olduğunu kaydetti.

Bu seçimin bir iktidar değişiminin ötesinde, bir zihniyet değişimini, iç politika, dış politika, ekonomi ve sosyal yaşamda bir devrimi beraberinde getirdiğine dikkati çeken Tosun, şu ifadelere yer verdi, "3 Kasım tarihi, sadece AK Parti için değil, Türkiye için, bütün milletimiz için yeni bir dönemin başlangıcı, bir dönüm noktası, demokratik tarihimizde bir milat olmuştur. Türkiye, adeta karanlık bir tünelden aydınlığa çıkmıştır. Koalisyon dönemlerine, istikrarsızlığa, güvensizliğe, milletimiz son vermiştir. Yüce milletimiz, 3 Kasım seçimleriyle çözüm üretemeyen siyaset tarzına son vermiş, Türkiye'nin potansiyelini ve dünyadaki değişimi fark edemeyen, dünya ve Türkiye gerçeklerinin gerisinde kalan siyaset anlayışını Meclisin dışında bırakmıştır” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner472