banner488

Kocamaz, Akçaova’da Dinçer’i hedef aldı

Seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celalettin Kocamaz ve beraberindeki AK Parti Çine Belediye Meclis Üyesi adayları, Akçaova’da gövde gösterisi yaptı.

Kocamaz, Akçaova’da Dinçer’i hedef aldı
banner496

Halkın coşkulu karşılaması ile meydanda toplanan vatandaşları selamlayarak tek tek toka eden AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Kocamaz ve beraberindeki partilileri, Akçaova’ya gerçekleştirdikleri ziyaretten memnuniyetle ayrıldı.

Ziyarette konuşan AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Kocamaz, Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan Adayı Enver Salih Dinçer’in seçim vaatlerinde belirttiği işsizlik sorununun çözümü için Çine OSB’de zeytinyağı fabrikası kurulması projesine ilişkin sert ifadeler kullanarak, “Çine Belediyesi’nin bizim tespitlerimize göre 18 milyon Tl borcu var. Bu kadar borcun, harcın, beceremeyenlerin içinde değerlerimiz kayboldu gitti. Evvela kendi değerlerine sahip çık. Zeytinyağı fabrikasını bir başkası yapar.” dedi.

AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Kocamaz’ın, Akçaova’ya gerçekleştirdiği ziyarete, AK Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Özkaya ve yönetim kurulu üyeleri, Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, AK Parti Çine Belediye Meclis Üyesi adayları ve partililer de katıldı.

Akçaova eski Belediye Başkanları Nadir Değirmendere ve Mustafa Karabacak’ın da eşlik ettiği ziyarette konuşan AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celalettin Kocamaz’ın, Akçaova ve Çine için hazırladığı projeler meydanda toplanarak kendisini dinleyen halkın takdirini topladı.

“Ege Et’te sermayemiz kalmadı, Çine Yem bitti”

Ziyaretteki konuşmasında Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’i geçtiğimiz günlerdeki köy gezilerinde ifade ettiği ‘işsizlik sorununu çözeceğim. Ege Et, Çine Yem, su fabrikası yeniden canlanacak’ sözleri üzerinden eleştiren Kocamaz, “Dinçer bir yerlerde konuşurken, ‘Ege Et’i, Çine Yem’i, su fabrikasını yeniden canlandıracağız. Gençlerimize işsizlerimize destek olmak için Çine OSB’de zeytinyağı fabrikası yapacağız’ demiş. Yahu biz 99 seçimlerinde seçimi kaybederek ayrıldığımızda Çine Belediyesi’nin Ege Et’teki sermayesi yüzde 40’dı. Bugün Çine Belediyesi’nin Ege Et’teki sermayesi sıfırdır. Zaman içinde sermaye arttırımlarına katılmama sonucu Çine Belediyesi’nin elinden çıkmış durumda. Çine Yem zaten kökten bitti. Birilerine kiraya verdiler o da kirayı ödemedi. Şu anda ortada Çine Yem diye bir tesis kalmadı.” ifadelerini kullandı.

“Çine Belediyesi’nin 18 Milyon Tl borcu var”

“Su fabrikasının başına gelenleri biliyorsunuz, Su fabrikasının önüne arkasındaki rezalet görülmesin diye bir büfe yapılmış.” sözleri ile eleştirilerine devam eden Kocamaz, “Bugün Aydın Belediyesi’nin devlet hastanesinin önündeki büfede bile Topçam Madran Suyu değil başka sular satılmaktadır. Çünkü aşırı borçlanma ve aşırı takipsizlikten dolayı şu anda Çine Belediyesi’nin bizim tespitlerimize göre 18 milyon Tl borcu var. Bu kadar borcun, harcın, beceremeyenlerin içinde değerlerimiz kayboldu gitti. Evvela kendi değerlerine sahip çık. Zeytinyağı fabrikasını bir başkası yapar. Artık günümüzün şartları ile Belediye işletmesi olarak tesis yaşatmak mümkün değil. Bunları özel sektör yapacak, bizler önünü açacağız. Elbette Belediye’nin kendine ait olan su fabrikasını çalıştırmaktan daha doğal bir şey yok ama zeytinyağı bir başkasınınken oradan alıp şişeleyip satmak Belediye’nin ticaretine uygun değildir. Çine İlbet Topçam Madran Su Fabrikasına, Ege Et’e sahip çıkamayan bir zihniyet öteki işlerle nasıl uğraşacak. Bunlar seçim için söylenmiş laflardır. Bunlar 3 dönemden beri Çine’de çeşitli bacalar tüttürerek, 60 ayda 60 proje diyerek insanların kafasını karıştırarak bugüne kadar geldiler. Bunların bu işleri yapacak ne bilgisi ne de gücü var. Bu memleketin gerçek sahipleri bizleriz. Bu memleketin için gerektiği gibi hizmet edip gerekeni yapacak donanım, tecrübe ve bilgi bizde mevcuttur. Yeter ki bizlere desteklerinizi esirgemeyin.” dedi. (Murat TAN)





Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2014, 04:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
çineli
çineli - 10 yıl Önce

adama sorarlar be kendi belediye başkanlığın zamanında sen ne yaptın çineye ne bırakrın diye . yokki olsa zaten ben şunu yaptım ben bunu yaptım der

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472