banner488

Karpuzlu Belediye Başkanı Dönmez Mazbatasını Aldı

Karpuzlu Belediye Başkanı Dönmez Mazbatasını Aldı
banner496

Karpuzlu ilçesinde 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Belediye Başkanı seçilen Hilmi Dönmez, meclis üyeleriyle birlikte mazbatasını Çine’de teslim aldı.

2009-2014 yılları arasında Karpuzlu’da belediye başkanlığı yapan Dönmez, virgülü bıraktığı yerden devam ediyor. Cumhur İttifakı Adayı MHP’li Hilmi Dönmez, meclis üyeleriyle birlikte Çine İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldı. Göreve başlayan Başkan Hilmi Dönmez, Karpuzlu halkının tebriklerini makamında kabul etmeye devam ediyor.

AK Parti Karpuzlu İlçe Başkanı Akif Aydoğdu seçim sürecinde tüm Karpuzlu halkına teşekkür etti. Başkan Aydoğdu, “Değerli dava arkadaşlarım, kıymetli Karpuzlu lu hemşehrilerim uzun bir sürecin ardından 31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerini Cumhur İttifakı olarak başarıyla tamamladık. Cumhur İttifakı Belediye Başkanımız Hilmi Dönmez. Belediye meclis üyelerimiz ve cumhur ittifakına gönül vermiş arkadaşlarımızla Belediye devir teslim gerçekleştirdik. 31 Mart Yerel seçimlerimizde göreve gelen Belediye Başkanımıza, Belediye Meclis üyelerimize ve mahalle muhtarlarımıza hayırlı olsun. Bu süreçte birlikte gece gündüz demeden omuz omuza mücadele ettiğimiz İlçe Yönetimimize, Mahalle başkanlarımıza, partimize güç katan değerli Meclis Üyesi Adaylarımıza ve tabi ki evinden işinden aşından önce bu sevda için ev ev gezen, meydanları dolduran Kadın Kollarımıza, gece gündüz bu dava aşkıyla heyecanlarını ve dinamizmlerini sahaya yansıtan Gençlik Kollarındaki her bir kardeşime, teşkilatımızın her bir üyesine, partimizin değerli üyelerine, MHP ilçe teşkilatına, Cumhur ittifakına gönül veren ve tüm Karpuzlu sevdalılarına şükranlarımı sunuyor, emekleri için teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Haklarınızı helal edin. Bu sonuç Karpuzlu’ muza ve tüm hemşehrilerimiz için hayırlı olur inşallah” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472