banner488

Kandemir, Çine İçin Adaylık Başvurusunu Yaptı

Kandemir, Çine İçin Adaylık Başvurusunu Yaptı
banner269

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AK Parti) daha önce Çine Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Mithat Burhan Kandemir, resmi adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.

31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimler için AK Parti'den Çine Belediye Başkanlığı için aday adayları resmi başvurularını yapmaya başladı. Aday adaylarının başvuru kabullerine başlayan AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun’a ikinci başvuruyu Çine’nin tanınmış işadamlarından Mithat Burhan Kandemir yaptı. Başkan Tosun’a başvuru dosyasını teslim eden Kandemir, “18 Eylül 2018 Tarihi’nde yönetim toplasında aday adayı olacağımı kamuoyuna belirtmiştim. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın İstanbul’dan başlatmış olduğu AK Belediyeciliği Çine’de buluşturmak için Çine belediye Başkan Aday Adaylığına resmi başvurumuzu yaptım. Çine’mize, partimize ve herkese hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, Kandemir’e aday adaylığı başvurusunun hayırlı olmasını dileyerek, “Kamuoyunun bildiği gibi 4 tane aday adayımız açıklamada bulunmuştu. Kamuoyuna daha önce aday adayı açıklaması yapan M. Burhan Kandemir, resmi başvurusunu yapmak üzere Çine AK Parti Binasına geldi. İlk resmi başvuruyu Halit Güler abimiz yaptı, ikincisin de M.Burhan Kandemir oldu. Allah’ın yol açıklığı versin, kendilerine ve partimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah 31 Mart yerel seçimlerinde Çine ilçemizde AK Parti bayrağımızı dalgalandıracağız. Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği belediye başkanı adayımızın arkasından bütün aday adayı ağabeylerimiz, ablalarımız, kardeşlerimiz ve Çineli halkımızla birlikte mücadele ederek belediyemizi AK Partimize kazandıracağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2018, 16:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472