banner488

İYİ Parti Vekil Sezgin, Çine Teşkilatını Ziyaret Etti

İYİ Parti Vekil Sezgin, Çine Teşkilatını Ziyaret Etti
banner269

İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin Çine'de partilileriyle buluştu. İYİ Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanlığını ziyaret eden Sezgin, “Hem Çine hem de partimiz daha iyi olabilir” dedi.

İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin Çine'de partilileriyle buluştu İYİ Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Erkan Bozkurt, Çine Belediye Meclis Üyesi Cengiz İnce ve Semra Eroğlu ile partililer, İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı parti binasında karşıladı.

“Oluşumlarımız Sürüyor”

Aydın ve ilçelerini vekil Sezgin’le birlikte aile içi sohbetlerini gerçekleştirdiklerini dile getiren İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, “Teşkilatlarımızın sorunları, sıkıntıları ve taleplerini dinleyerek çözüm üretmeye gayret ediyoruz. Yeni atanan başkanımız Erkan Bozkurt’ta ve yeni yönetimin hayırlı uğurlu olmasını, çalışmalarında başarılar diliyoruz. İYİ parti Türkiye için önemli bir ufuk açtı milletimizde. İnşallah teşkilatlarımızla birlikte bu ufkun genişletilmesi adına önümüzdeki gündemde çok güzel çalışmalara imza atacağız. Önümüzdeki süreçte üye artırma ve kadın kolları teşkilat oluşumu için çalışmalarımız sürüyor” şeklinde konuştu.

“Türkiye Çok Kötü Yönetiliyor”

Çine’yi çok önemsediklerini söyleyen İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, "Hem Çine hem de partimiz daha iyi olabilir. Sizin ikisine de katkı bulunma imkanımız mevcut. Millet İttifakı sayesinde belediye başkanına etkide bulunma imkanımız var. Belediye meclis üyelerimiz var. Görüşlerinizi Çine'nin daha iyiye gitmesi için geliştireceğimiz fikirlere kuvvetli bir şekilde paylaşıp icraata dönüştürme olanağına sahibiz. Biz Millet İttifakı olarak yerel seçimlere girdik. İttifak uygulamalarına dair fazla birikim yok. Daha önce emsali yok. Onun için zeminde sahada, uygulama gerçekleştikçe öğreniyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi’ de aynı durumda. İşbirliğinin daha iyiye gitmesini temenni ediyoruz. Temel anlayış olarak da Millet İttifakının devam etmesi gerektiği kanaatindeyiz. Yerelde yapacağımız işbirliği parti ve Millet İttifakı'nın güçlenmesine hizmet edecektir. Gerçekten Türkiye çok kötü yönetiliyor. Kötü yönetilen Türkiye'nin daha iyi yönetilmesi için iktidar değişikliği içinde Millet İttifakı'nın önemli bir mekanizma olduğunu düşünüyoruz. Yaptığımız toplantılarda temel amacımız; CHP ile yerel yönetimlerde yaptığımız işbirliğini nasıl daha iyi daha etkin kalıba oturtulabileceğine dair sizlerin görüşlerinizi almak bizim için önemli. Özlem hanım ile görüştüm bazı taleplerimizi dile getirdim. İl başkanımızda yakında diğer yetkililerle görüşecek. Onlarında farklı temasları müzakerelerimiz olacak. Biz partimiz ’in, Millet İttifak’ın ve ülkemizin yararına bu iş birliğinin nasıl daha iyiye götürebiliriz siz ilçe başkalarımızın görüşlerini almak istiyoruz" dedi.

“Daha Güçleneceğiz”

Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt, “Şu an için yeni yönetim kurulumuzu evraklarını Ankara’ya gönderdik. Genel Merkezden gelecek cevapla yönetim kurulumuzu tanıtımını yapacağız. Çalışmalarımıza hızlı şekilde devam ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde partimizi daha güçlü yerlere gelmesini sağlayacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2019, 19:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472