banner480

İYİ Parti Milletvekili Çine’yi Ziyaret Etti

İYİ Parti Milletvekili Çine’yi Ziyaret Etti
banner269

İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, Çine'deki sivil toplum, kamu kurum ve kuruluş temsilcilerini ziyaret etti. Sezgin, Çine halkına İYİ Parti'ye vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ettiğini ifade etti.

İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Betül Akçanal, eski İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Derya Kamil Karaca ve partililer ile birlikte Çine'de teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdi. Çine'ye seçimlerde vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ziyaretinde bulunan İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Sezgin ve partililer, sivil toplum kuruluş temsilcileri, Çine Kaymakamlığı ve Çine Belediyesi'ni ziyaret etti.

Milletvekili Sezgin, Çine'nin güzel bir yerleşke olduğunu belirtirken, ilçenin her geçen gün nüfus kaybetmesinin üzücü olduğunu, ilçenin sorunlarını bildiklerini ve bu sorunların çözümü ve daha güzel bir Çine için çalışmalar yapacaklarını söyledi. Sezgin, “Çine'nin Alabanda gibi içerisinde barındırdığı tarihi antik kentleri ile de ön plana çıkmakta, turizm yerlerine olan yakınlığı gerek turizme giden yol güzergahı üzerinde kurulu olmasının da ilçeye ayrıcalık kazandırıyor. Çine’nin en kısa sürede hak ettiği değeri bulması için kalkınma projeleri geliştireceğiz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472