banner480

İYİ Parti Çine 2. Olağan Kongresi Yapıldı

İYİ Parti Çine 2. Olağan Kongresi Yapıldı
banner269

Çine İYİ Parti İlçe Teşkilatı 2. Olağan Kongresi’nde 2 listeyle seçimlere giren mevcut Başkan Erkan Bozkurt güven tazeledi.

Çine İYİ Parti İlçe Teşkilatı 2. Olağan Kongresi Çine Kültür Merkezi'nde yoğun bir katılımla başladı. Kongre başlamadan önce İdlib şehitleri için Kur'an-ı Kerim ve dualar okundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongre faaliyet, denetim ve mali raporlar kongre üyeleri tarafından oy birliğiyle onaylandı. 198 üyenin oy kullandığı, 2 listeyle gidilen kongrede mevcut Başkan Erkan Bozkurt 159 oy alarak yeniden başkan seçildi. Mavi listeyle adaylığa giren Derya Karaca ise 39 oy aldı. Adaylar yönetim kurulu üyelerini açıklayarak, sahneye tek tek davet etti. Kongrede katılanlara tavuklu pilav ve tatlı ikram edildi.

“Çine ilçesinde Türkiye'ye örnek bir ilçe başkanı olmak istiyorum”

İYİ Partinin kurucularından İlçe Başkanı Erkan Bozkurt, “İYİ Parti'nin kurucu yönetim kurulu üyesi olarak başladığım bu yolda eşim çocuklarım ailem ve İyi Partili dava arkadaşlarımın verdikleri desteklerden dolayı sonsuz teşekkür ederim. Bu aşamalarda ki şahidim kurucu İlçe Başkanı Mehmet Yavuz’ dur. Bizler İyi Parti ailesi olarak zor günlerden geçtik bildiğimiz doğru yoldan ve doğru insanlardan vazgeçmedik hiçbir şekilde hiçbir makamdan hiçbir mevki beklemeden bu davanın takipçisi olduk ve Rabb'im izin verirse aynı bu yolda yürümeye devam edeceğim. Ben Çine ilçesinde Türkiye'ye örnek bir ilçe başkanı olmak istiyorum. Partimiz adına yerel destek verdiğimiz millet ittifakı olarak 417 farkla aldığımız belediyemiz ve genel sorunlarımızı çözemeyen hükümetimizin Çine’deki temsilcileri dahil yapamadıkları tüm işleri takipçisi olacağıma söz veriyorum. Çatışan değil tüm yönetim kurulu ile çalışan bir ilçe başkanı olarak Çine’mizde partimizi birinci parti yapmak için tüm gayretinde çalışacağıma söz veriyorum. Benim ilçe başkanı olarak bu ilk kongrem, yanımda ve karşımda olan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Şehitlerimize Cenabı Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar, yakınlarına da başsağlığı diliyorum” dedi.

Kongreye, Çine Belediye Başkanı E.Salih Dinçer, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Tosun, CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Kapıkıran,Millet İttifakı Belediye Meclis Üyeri Cengiz İnce ve Semra Eroğlu, İyi Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, İyi Parti Aydın ilk Kurucu Başkanı Recep Taner, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez, Nazilli Belediye Başkanı Avukat Kürşat Engin Özcan, Kuşadası İlçe Başkanı Hayati Atlı, Germencik İlçe Başkanı Sebahat Baltacı Toker, Karacasu İlçe Başkanı Prof Dr Ali Küpelioğlu, Karpuzlu İlçe Başkanı Veysel Kaleav, Köşk İlçe Başkanı Davut Yağcı, Sultanhisar İlçe Başkanı Mustafa Ödemiş, Yenipazar İlçe Başkanı Tarkan İnceoğlu, İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, Gençlik Kolları İl Başkan vekili Turan Özdal, Efeler İlçe Başkanı İlhan Adıyaman, Büyükşehir Meclis Üyesi Grup sözcüsü Cihan Demirel, Köşk Belediye Başkan adayı Veli Tuna ve partililer katıldı.

İyi Parti İlçe Başkanı Erkan Bozkurt’un yeni Yönetim Kurulu Asil üyeleri; Nedret Tuncer, Enver Özmen, Ercan Limon, Murat Uzunmeşe, Durmuş Sarıkavak, Havva Kahraman Ertaş# İsa Akın, Mustafa Sever, Sevda Köçkar, Şakir Şahin, Zekeriya Kurt, Mehmet Yıldırım, Asım Sevgen, Muhterem Keleş, Ekrem Aydemir, Kadir Öter, Yeliz Yalvaç, Hasan Öztürk, Osman Sever, Salim Kocaayak, İbrahim Kahraman,Fatma Dağdelen,

Yönetim kurulu yedek üyeleri; Ramazan Ceyhan, Ercüment Ataköy, Mehmet Yeler, Semra Cengiz, Mehmet Ağır, Pelin Tepe, Erkan Altıntaş, Feride Çağlar, İhsan Aşkın, Armağan Kocaayak, Burhan Uysal, Fatma Oruç, Mehmet Tekdemir, Birol Zengin, Ahmet Kılcı, Hatice Uyguç, Zafer Kapağan, Suat Tepe, Mehmet Coşkun, Kenan Kaya, Emir Ali Aslan, İlker Ergül , Engin Çamcıoğlu,

İl Delegeleri Asil Üyeler; Erkan Bozkurt, Cengiz İnce, Semra Eroğlu, Mehmet Yavuz, Mehmet Demir, Bülent Yalvaç, Mehmet Üstüntaş, İsmet Tanrıverdi, Burçin Karabulut, Süleyman Savran, Necdet Demirtaş, Nedret Tuncer, Hasan Hüseyin Çay, Ahmet Alcan, Mehmet Ateş, Hasan Öztürk, Fatma Dağdelen, Giray Yörük, Feride Çağlar, Salim Kocaayak, Zekeriya Kurt, Mustafa Sever, Osman Sever, Mehmet Yıldırım, Hatice Uyguç, Ramazan Ceyhan, Türkan Alp, Muhterem Keleş, Öznur Bozkurt,

İl delegeleri yedek üyeler; Ali Osman Can, Ali Coşkun, Emin Adıgüzel, Ali Demirci, Veysel Kılınç, Murat Elmaz, Yeliz Yalvaç, Eşref Oturak, Dilek Değirmendere, Serkan Çiftçi, Pelin Tepe, Cavit Altan, Hanife Öztürk, Muharrem Kaygusuz oldu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472