banner488

Hüseyin Yıldız, “8 Haziran’da Türkiye’ye güneş gibi doğacağız“

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 3. Sırada yer alan Aydın Milletvekili Adayı Hüseyin Yıldız, CHP Çine İlçe Teşkilatını ziyaret ederek teşekkür etti.

Hüseyin Yıldız, “8 Haziran’da Türkiye’ye güneş gibi doğacağız“
banner269
Partililer tarafından CHP Örgüt Binası’nda karşılanan Hüseyin Yıldız, 2 ay önce yola çıktığını 29 Mart’a kadar örgütün içerisinde güzel bir yarış yaşandığını, 18 aday içerisinde kimsenin kimseyi kırmadığını, aile arasındaki yarışın bittiğini söyleyerek kendisine oy veren ve vermeyen bütün Çinelilere teşekkür etti.

24 saat hiç durmadan birlik ve beraberlik içinde çalışacağız diyen Hüseyin Yıldız, “Önümüzde 7 Haziran var. Pazartesinden itibaren Aydın’daki bütün teşkilatlarımızı ziyaret ettim ve en son Çine’ye geldim. Çünkü Çine teşkilatımızın yanı sıra köylerden gelen vatandaşlarımıza da teşekkür etmek için Perşembe gününü bekledik. Bugüne kadar hiç durmadım, 7 Haziran’a kadar 24 saat çalışacağım. O güne kadar hepiniz birer milletvekili adayısınız, hepiniz birer ilçe başkanı ve genel başkansınız, bizler hep beraber dışarıya çıkıp çalışırsak başarıya ulaşırız. 13 yıldır AKP iktidarında Aydın’da 8 milletvekili vardı, şimdi 7 milletvekiline düştü, sebebi göç alan bir ili, göç veren bir ile çevirdi Aydın’ı. Bugün çiftçinin ve esnafın yüzde 80’ni icralık, malları ipotekli, halkın yaklaşık 3 milyona yakını kredi kartı borcundan dolayı korkudan eve gidemiyor. İktidar olduklarından bu güne kadar halkı bu durama getirdiler. Üreten bir ülkeyi, tüketen bir ülke haline çevirdiler” diye ifade etti.

8 Haziran’da Türkiye’nin üzerine CHP’nin güneşi doğacağını vurgulayan Yıldız, “Biz içimizdeki sıkıntıları bir tarafa atarak, içimize gömeceğiz hep beraber birlik ve beraberlik içerisinde dışarı çıkacağız. Birbirimize sarılmış, halka zincirini oluşturmalıyız. Herkesin gönlünde bir milletvekili adayı vardı, bundan doğal bir şey olamaz. Ben yine sizin Hüseyin’ izim, ben bu partinin içerisinde büyüdüm. Bundan sonra 7 tane aday olan arkadaşımızın hepsi de birbirinden değerlidir, üç değil en az beş tane milletvekili çıkarmamız gerekiyor. Listeler belirlendi Türkiye genelinde söylüyorum en iyi listeler bizde. İş alanlarında ekonomiden, finans sektöründen, emeklisine ve işçisine, köylüye ve çiftçisine kadar ışığı yaktılar hiçbir kadroda olmayan listemiz var bizim. 8 Haziran sabahı göreceksiniz Türkiye’de Cumhuriyet Halk Partisi güneşi doğacak, CHP iktidara gelecek, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’da Başbakan olacak buna emin olun. 20 yıldır bu örgütün içerisindeyim, 2002, 2007, 2011’de de milletvekili adayınızdım, Türkiye genelinde çalışan, doğusundan batısına her yeri çok iyi bilen bir arkadaşınızım. Urfa’da, Bitlis’te bile milletvekili çıkacağız bu sefer. 366 tane milletvekili adayını sizler belirlediniz” dedi.

İktidarın ve MHP’nin listelerini de eleştiren Yıldız, “ AKP ve MHP’nin Aydın’da yaptığı listeleri bana verselerdi ben o kadar düzgün yapamazdım. AKP Adayı Mustafa Savaş’ı birinci veya ikinci sırada bekliyordum, Aydın’a çok faydası olacaktı, kendilerine geçmiş olsun diyorum gerçekten iyi ve değerli bir arkadaşımızdır kendisi. Ama maalesef Bahigo AKP harcadı kendilerini, inşallah 2019’da evimize bekleriz, CHP olarak kollarımız açıktır bütün arkadaşlarımıza. Bunu kendi lehimize çevirerek 5 milletvekili çıkarmalıyız. İlçe Başkanımız Tayfun Şahin yüzde 45 dedi ama ben inanıyorum vatandaşıma Çine’de yüzle elli oy alacağız. Sizler partimizi küçümsemeyin Söke, Didim, Kuşadası’nda yüzde 65-70 arasını bulacak oylarımız, güçlüyüz, çalışıyoruz.  Biz iktidara gelirsek vatandaşlarımıza sahip çıkarız. Bizler 10 milyon emeklinin güzel yaşam sürdürebilmeleri, 5 milyon gencimize iş verebilmek, 3 milyon vatandaşın icra sorunlarını ortadan kaldırmak için çalışmalıyız. CHP, nasıl Kurtuluş Savaşı için dedelerimiz bedel ödeyerek bu ülkeyi kurdular ise 7 Haziran seçiminde AKP’yi sandığa gömeceğiz ve iktidara geleceğiz” diye konuştu.

Vatandaşın yanına milletvekilleri oy istemek için uğrar bir daha arayıp sormaz düşüncesini yıkmak için burada olduğunu söyleyen Yıldız,” Bu dönemde 2011 ve 2015 ‘de de Cumhuriyet Halk Partisi ön seçim yaptı. Bunun anlamı bütün parti üyeleri oy kullandı yani biz halkın milletvekiliyiz. AKP ve MHP atama yaptı yani Genel Başkanlar kendine yakın adamlarını aday koydular. Bundan sonra seçilecek milletvekilleri için halk Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy verirse halkın temsilcileri gelecek bütün köylere dolacak. Ama AKP ve MHP’ye oy verirlerse seçilenler genel başkanlarının arkalarında gezerler. Bizler akşama kadar halkımızın yanında gezeceğiz. Biz Aydınlıların milletvekiliyiz, gerçek halkın vekiliyiz. Siz Çineliler olarak tüm mahalleler olarak CHP’ye oy verirseniz buna emin olun her ay bizler burada olacağız. Bütün sorunlarımızı çözmek için bilgi alışverişlerinde bulunacağız. AKP iktidarı halktan çok şeyler aldı ama halka bir gram bir şey vermedi. Aydın’da 5 bin kişinin çalıştığı bir sanayii kuruluşu bile yok. Çine Barajı’nı AKP yapmadı, Çine Barajı AKP’den önceki zamanda yapılan bir projeydi. 13 yıldır Çine’de ne iş yaptı bana gösterin, hangi sanayi kuruluşunu, fabrikayı yaptı, sadece kendi ceplerini doldurmak için Büyükşehirlerde rant peşinde koştular. İş imkanı olan yerlerimizi de kapattılar. Aydınlılardan şunu istiyoruz CHP’ye sahip çıkın, eski güzel günler geri dönsün.”









Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2015, 01:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472