banner488

“Hizmeti Çine ile bütünleştirmek istiyoruz“

Çine’yi ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu, Merkez Taksi Durağı Meydanı’nda seslendiği vatandaşlara; “Hizmeti Çine ile bütünleştirmek istiyoruz” dedi.

“Hizmeti Çine ile bütünleştirmek istiyoruz“
banner496

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Çine Taksi Durağı meydanında vatandaşlara hitap etti.

Soylu, Taksi Durağı Meydanı'nda gerçekleştirdiği konuşmasında, “Parti teşkilatı ve belediye meclis üyelerimizle hep beraber Çine’de yeni bir döneme alışmak, hizmeti Çine ile bütünleştirmek istiyoruz.” dedi.

Soylu’nun saat 10.30 sularında gerçekleşen Çine ziyaretinde, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem ve Semiha Öyüş, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, İl Başkanı Mehmet Sadık Atay, İl Kadın Kolları Başkanı Demet Pilavneli, Çine AK Parti İlçe Başkanı Erkan Özkaya, AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celaletin Kocamaz ve çok sayıda partili de hazır bulundu.

“Birileri çıldırıyorlar!..”

17 Aralık Operasyonu sonra gelişen süreçlere ilişkin konuşan Soylu, Türkiye’nin bazı kesimlerce hazmedilemediğine dikkat çekerek, “Birileri çıldırıyorlar. Bir taraftan darbe naraları, Yetmiyor parti kapatma davaları, yetmiyor kasetler montajlar, şantajlar. Bu ülkede doktora gittiğimizde doktorun yüzünü göremiyorduk. Eskiden sırtında ambulans olmadığı için hastasını kendi sırtında hastaneye götüren bir tabloyla karşı karşıyaydık. Bu ülkede hastane kuyruklarında kalp krizi geçiren insanları gördük. Şimdi O eski Türkiye nerede? Şimdi sadece benim ülkemin devleti faize boyun eğmediği için, her 100 Tl’nin 86 Tl’sini faize vermeyip 70 Tl’sini ülkemin yatırımına, engellisine, duluna, askerine, yollarına, barajlarına, okullarına, bilgisayarlarına, akıllı tahtalarına, Organize Sanayii Bölgelerine ayırdığı için çıldırıyorlar. 403.321 ev, bu ülke IMF’nin baskısı altında çırpınırken kendi insanımıza bakamıyorduk. Şimdi bu ülkede devlet ne diyor; ‘Tüm insanımıza eğer ki sen hastaneye gelemiyorsan, sana devletin doktorunu, hemşiresini ben gönderiyorum. Sana ben gerektiği gibi bakarım diyor.” ifadelerini kullandı.

“Aydın’ın Efe’sinin başına neler getirdiler, hatırlayın!..”

Konuşmasında Rahmetli Başbakan Adnan Menderes’e sık sık değinerek, ülkedeki mevcut süreçlerle kıyas yapan ve Başbakan Erdoğan’a sahip çıkılması gerektiğinin altını çizen Soylu, “Bu Aydın topraklarının Efe’sinin başına neler getirdiler, hatırlayın. Rahmetli Menderes’i bunlar katlettiler. Çünkü o hizmet yaptığı için, ezanı semalarla buluşturduğu için katlettiler. O, Türkiye’nin at nalı çivisi üretmeye takati yokken 22 baraj yaptı. Köyleri şehirlerle birbirine bağladı. O bunu yapmamış olmasaydı bir köylünün kızı profesör, avukat, milletvekili, bakan, iş kadını olamazdı. O’na kızdılar, bizim köye hapsedeceklerimizi sen Türkiye’nin geleceğine nasıl ortak edersin diye kızarak ondan intikam aldılar. O’nun hayallerini ve ideallerini astılar.” dedi.

“Hizmeti Çine ile bütünleştirmek istiyoruz”

30 Mart’taki yerel seçimlerde Çine’nin ve Aydın’ın AK Parti’nin adaylarına gereken desteği sağlayacağından şüphe duymadığının altını çizen Soylu, “Aydın’da yiğit, değerli, başarılı, iyi bir Çineli, çalışkan ve projeleriyle birlikte Aydın’ı kucaklayan bir adayımız var. Buradan herkese sesleniyorum. Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mustafa Savaş ve Çine Belediye Başkan Adayımız Celalettin Kocamaz, bizden ne isterlerse istesinler, ne söylerlerse söylesinler bize yönelttikleri her talep bizim için talimattır. Çine’de Celaletin Kocamaz ile yepyeni bir döneme merhaba demek istiyoruz. Parti teşkilatı ve belediye meclis üyelerimizle hep beraber Çine’de yeni bir döneme alışmak, hizmeti Çine ile bütünleştirmek istiyoruz. Çinelilerin bu imkânı bize vermenizi istiyoruz. Hizmeti daha çok getirmek istiyoruz. Sizinle beraber olmak ve güzel Çine’yi kucaklamak istiyoruz. Bu Menderes’in diyarını, Menderes’i bütün idealleriyle kucaklayan parti olan AK Parti’de, Çine ve Aydın’ı bir araya getirmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı. (Murat TAN)








Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2014, 23:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472