banner488

Halit Güler, Aday Adaylığı Başvurusu Yaptı

Halit Güler, Aday Adaylığı Başvurusu Yaptı
banner496

Çineli iş adamı Halit Güler, AK Parti'den Çine Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıklamasının ardından resmi başvurusunu AK Parti Çine İlçe Başkanlığına yaptı.

Çine Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğunu açıkladıktan sonra sahalarda yoğun çalışma yapan Güler Bisiklet işletmesinin sahibi, iş adamı Halit Güler, AK Parti’de aday adaylığı başvurularının başlamasıyla birlikte AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun’a başvuru dosyasını teslim etti. Çine Belediye Başkanlığı aday adaylığına resmen müracaat eden Güler, “Bu kutlu yolda inşallah hakkımızda ilk önce şahsım olarak sonra ilçemiz adına, partimiz adına hayırlısı ne ise onun olmasını diliyorum. Biz bu görev için partimize başımızı koyduk. Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan bize görev verdiği zaman elimizden gelenin fazlasını yapmak için uğraşacağız inşallah. Tabi ki bu görev bize verilmezse de hangi adayımız olursa olsun biz bu dava için her zaman arkasında olacak ve hizmet için çalışacağız. Çine Belediyesine AK Parti bayrağını dikeceğiz Allah’ın izniyle” dedi.

İlk Başvuru

Çine Belediye Başkan aday adaylığı için ilk başvuruyu kabul ettiklerini belirten Başkan Mehmet Tosun ise, “Kamuoyunca daha öncede bilinen aday adaylarımızdan resmi başvuruyu yapmak için ilk gelen Halit Güler abimiz. Sonuç itibari ile  AK Parti Genel Merkezimizin kararı ile resmi başvuruyu yapan aday adaylarının içinde değerlendirme yaparak nihai kararı verilecek. Bizlerde verilen kararın arkasında sonuna kadar duracağız. Çine Belediyesini almak için var gücümüzle çalışacağız. İlçe belediye başkan aday adaylığı başvuruları 12 Kasım 2018 Pazartesi günü dahil devam edecek. Başvuru süresince başvuruda bulunan tüm aday adaylarımıza Çine ilçemize hizmet noktasında başarılar diler, aday adaylığı süreçlerinin şahıslarında AK Partimize ve Çine ilçemize hayırlara vesile olmasını temenni ederiz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2018, 21:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472