banner488

Hakan Tosun Aday Adaylığını Açıkladı

Hakan Tosun Aday Adaylığını Açıkladı
banner496

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çine Eski İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Tosun, AK Parti Çine İlçe Başkan Aday Adaylığını parti ilçe binasında düzenlediği basın açıklamasıyla kamuoyuna duyurdu.

Hakan Tosun, AK Parti Çine İlçe Başkan Aday Adaylığını düzenlediği basın açıklamasında AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Tosun’da eşlik etti. Adalet ve Kalkınma Partisi Çine Eski İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Tosun, “2002'den bu yana partisinde farklı kademelerde görev aldım. Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Çine’de yatırımları yapan Çine’de 7/24 toplumla iç içe yaşayan bir kardeşiniz olarak Sayın vekilimiz Mustafa Savaş, genel merkez ve büyüklerimiz uygun görür ise, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın 17 yıllık yol arkadaşı ve dava arkadaşı olarak, Partimizin 7. Olağan Genel Kurulu sürecinde İlçe Başkanlığı Aday Adaylığımı olduğumu açıklıyorum. Olağan Genel Kurumuzun Partimiz ve Çine’miz için hayırlara vesile olur inşallah” dedi.

“Her türlü desteği vereceğiz”

Başkan adaylığını açıklayan Hakan Tosun'a hayırlı olmasını ve yol açıklığı vermesini dileyen AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, "Allah utandırmasın. Hakan abimle bir dönem beraber çalıştık. Partimizin içerisinde sürekli dava için çalışan inşalardan bir tanesi. Kongre sürecimizde 2. Aday adayımız Hakan Tosun abimiz. Siyasetin en güzel örneklerinden bir tanesi bu. Siyasette görevler bitmiyor. Siyaset yapma düşüncesi varsa eğer topluma hizmet etme düşüncesi varsa ve toplumsal bir destek varsa her zaman siyasette inşalar değişik görevlerde olur. Bir yerlerde görev aldığımız zaman değil de her zaman bu davaya inanıp, katkı sunabilmek asıl bütün gösterge oralarda yaşanıyor. Gelen ekibe her tülü desteği vermeye çalışırız. Ben Hakan abimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Mehmet öncü
Mehmet öncü - 4 yıl Önce

Hayırlı olsun çinemize Mehmet tosun başkanımıda şimdiden tebrik ediyorum

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472