banner488

Hakan Çağlar Erürker'in AK Parti Kongresini Değerlendirdi‏

AK Parti Aydın Milletvekili A. Adayı Hakan Çağlar ERÜRKER, AK Parti’nin 5. Olağan Kongresini değerlendirdi.

Hakan Çağlar Erürker'in AK Parti Kongresini Değerlendirdi‏
banner269

AK Parti Aydın Milletvekili A. Adayı Hakan Çağlar ERÜRKER, şunları söyledi: “Kongre sabahı Ankara Arenanın önünden “AK Parti kökü mazide gözü atide olan kadim Medeniyetimizin taşıyıcısı; birlik ve beraberliğimizin, yarınlarımızın teminatıdır. Ülkemize, Milletimize ve Medeniyetimize hizmetin adresidir. Her kongre Türkiye, Millet ve vatan aşkıyla çekilen yeni bir “Bismillah”tır.” demiştim. Gerek kongre salonundaki Ak sevdalıların, Ak Kadroların çoşkusu; gerekse Partimizin bütün birimleri, fertleriyle sergilediği birlik ve beraberlik bu öngörümü doğrular nitelikteydi. Resmi kuruluş olarak AK Partimiz 14 yaşında olsa da kongrenin organizasyonu, kurulların oluşturulması, genel Başkan seçimi, Merkez Karar Yürütme Kurulunun oluşturulması kapsamında AK Parti’nin Milletimizin kadim tarihinin olgunluğu ve birikimiyle en köklü partisi olduğunun tesciliydi. Hemşerimiz, 23-24 Dönem Aydın Milletvekilimiz Sn. Mehmet Erdem’in MKYK’ya seçilmesi ayrıca sevindirici ve önemliydi. Genel Başkanımız, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun ufuk açıcı konuşması bir anlamda bu dönem Partimizin hedefleri kapsamında temel metin niteliğindeydi. Bu veciz konuşmadan öne çıkan hususların özetle şunlar olduğunu söyleyebilirim:

“Kamu düzenin sağlanması kapsamında sürdürülen terörle mücadele amacına ulaşana kadar tavizsiz sürdürülecek. Kamu düzeninden taviz verilmediği gibi, Milli iradeden, demokrasiden ve özgürlüklerden de taviz verilmeyecek. Yapısal reformlara devam edilecek. Ekonomi öncelikler arasında yer alacak. Türkiye’nin istikrarlı şekilde büyümesi ve kalkınmasına hız verilecek. İç ve dış odakların kriz beklentileri ve operasyonları boşa çıkarılacak. Vatandaşların günlük hayatını ilgilendiren bir programla seçime girilecek. AK Partinin kuruluş felsefesinden taviz verilmeyecek. Milli savunma sanayimize özel bir önem verilecek. Cumhurbaşkanımızın Başbakanlığı döneminde başlayan Makro projeler, mutlaka hedefine ulaştırılacak. Sürdürülebilir bir büyüme kapsamında Türkiye teknoloji yoğun kalkınmayla yeni ve köklü bir ekonomik hamle dönemine girecek…”  

Ana hatlarıyla yukarıda özetlediğim Kongremiz Ülkemize, Milletimize, Aydınımıza ve Partimize hayırlı uğurlu olsun. Yeni dönemde görev alacak AK Kadroların Allah yar ve yardımcısı olsun.


Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2015, 02:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472