banner488

Gülgün OK Yeniden Başkan

Gülgün OK Yeniden Başkan
banner496

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çine İlçe Örgütü ana kademe ve gençlik kolları kongresinden sonra ilçe kadın kolları kongresini de gerçekleştirdi. CHP Çine Kadın Kolları Başkanlığı seçimine tek aday olarak giren mevcut başkan Gülgün Ok tekrar başkan seçildi.

Parti binasında gerçekleştirilen kongreye, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt, Saadet Partisi Çine İlçe Başkanı Harun Bayram, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, CHP Aydın Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, İYİ Partili Cengiz İnce, Semra Eroğlu ve Nedret Tuncer, CHP'li belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin yapmış oldukları konuşmada partinin kadın üyelerine çok teşekkür ederek, kadınlar ile birlikte iktidara yürüdüklerini belirtti

CHP Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülgün Ok, "Van'daki çığ felaketi ile yaşamını yitiren vatandaşlarımız ile şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Çine'li şehidimize de Allah'tan rahmet diliyor, eşine ve ailesine başsağlığı diliyoruz. Acımızın tarifi yok. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi kadınları olarak demokrasi, hak ve mücadelemizi siyasal zeminde en üst seviyede sürdürmeye kararlıyız. Kadınlarımızın siyasetteki aktif başarıları asla küçümsenmeyecek bir olaydır. Bu bağlamda yol arkadaşlarımız ile beraber partimizin bayrağını en iyi şekilde dalgalandırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kimseyi ayrıştırmadan bütünleştirici bir yapı ile herkesi kucaklayarak sahalarda yer alacağız. İnancımızı, umudumuz, heyecanımızı, mücadele ruhumuzu asla kaybetmeyerek yerel seçimlerdeki başarımızı genel seçimlerde de göstererek partimizi iktidara taşıyacağız. Hedefimiz Türkiye mazbatası" dedi.

Gülgün Ok’un başkanlığında CHP İlçe Kadın Kolları yeni yönetim şu şekilde; Hale Akçakavak, Başak Atkan, Hediye Çetinkaya Aydın, Zuhal Aydın, Dilek Barak, Yeliz Cansızca, Mualla Çakır, Pelin Duran, Esin Gülsoy, Aynur Kaya, Gülay Kaya, Muhterem Kılcı, Eylem Tepe, Arzu Ülgüç, Hafize Yaşar, Gülsüm Yıldız. İl delegeleri; Sibel Ok Aksin, Nazmiye Aktaş, Fahriye Aslan, Hicran Balcı, Fadime Çetin, Zerrin Erol, Emel Gönezer, Asuman Güney, Rahime Karadağ, Kübra Kırmızıgül, Gülgün Ok, Şengül Pak, Serpil Yaman, Gülay Yıldız ve Nurcan Zengin.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472