banner488

Gökbel; “Bayrağını al sen de gel”

MHP Çine İlçe Başkanı Salih Gökbel, Çinelileri İzmir Gündoğdu Meydanı’nda yapılacak olan ‘Milli Değerleri Koru ve Yaşat’ mitingine davet etti.

Gökbel; “Bayrağını al sen de gel”
banner496
 Davet bildirisini parti binasında düzenlediği basın açıklamasıyla duyuran Gökbel, önemli açıklamalarda bulundu.


“Anadolu vatan yapılırken analar ağladı mı”

“1071’de Malazgirt Zaferi ile Anadolu’yu Sultan Alparslan Türk vatanı olarak tapusunu Büyük Türk Milleti’ne kazandırdı” diyen Gökbel, “Anadolu vatan yapılırken bedeller ödendi, analar ağlamadı mı? Yedi düvel Çanakkale’de bu vatan topraklarını elimizden almak için geldiklerinde, bu vatan topraklarının vatan toprağı olarak kalması için (242 bin şehit) bedeller ödenip analar ağlamadı mı?” şeklinde konuşarak açılım sürecindeki Başbakan’ın sık sık kullandığı “analar ağlamasın’ yaklaşımına göndermede bulundu.

“Türk Milleti’ne oyun oynanmaktadır”

Vatan topraklarının bin yıllarca vatan toprağı olarak kalması için bedel ödenmesi gerekiyorsa bu Türk Milleti’nin bu bedeli ödemeye hazır olduğunu ifade eden Gökbel, “Çünkü bu coğrafyada bedel ödemeyen onlarca devlet yok olmuştur. Betpas Bin yıldır bu topraklarda kimliklerine dinine bakmadan yaşattıklarımız bugün Türk isminin ortadan kaldırılması için içerde ve dışarda bulunan işbirlikçileriyle beraber Sevr’de yarım bıraktıkları hesabı bugün tamamlamak için akıllı insan olmuş ve Türk Milleti’ne yine aynı günlerdeki oyun oynanmaktadır.” şeklinde açıklamada bulundu.

Hükümetin açılım sürecinde öne sürdüğü akil insanları da eleştiren Gökbel, “Acaba bu akıllı insanlar ne kadar maaş almaktadır? Bu aldıkları maaş bütçeden nasıl karşılanmaktadır? Fakat unutmasınlar; bu millet tarihte Türk’tü ebediyen Türk olarak kalacaktır.” dedi.

“Bayrağını al sen de gel”

“20 Nisan günü saat 15’te İzmir Gündoğdu Meydanı’nda yapılacak olan Milli Değerleri Koru ve Yaşat Mitingi’ne tüm Çineli vatandaşlarımız davetlidir” diyen Gökbel, “Araçlar Çine Otogarı’ndan sabah saat 09.30’da hareket edecektir. Bayrağını al sen de gel.” dedi. (Murat TAN)

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2013, 21:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
sadık denizhan
sadık denizhan - 11 yıl Önce

arkadaşlar ülküdaşlar haydi tüm cielileri davetlidir bayrak mitingine salih başkanımıza saygılar hep birlikde izmirdeyiz bodrumdan selam cine yönetimine saygılar

sadık denizhan
sadık denizhan - 11 yıl Önce

arkadaşlar ülküdaşlar haydi tüm cielileri davetlidir bayrak mitingine salih başkanımıza saygılar hep birlikde izmirdeyiz bodrumdan selam cine yönetimine saygılar

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472