banner480

Eski İlçe Başkanı Çakar A. Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Eski İlçe Başkanı Çakar A. Adaylığı Başvurusunu Yaptı
banner269

AK Parti Karpuzlu eski ilçe başkanı Süleyman Taner Çakar, resmi aday adaylık başvurusunu yaptı.

2009-2014 yıllarında AK Parti’den Karpuzlu İl Genel Meclisi Üyeliği görevinden sonra, 2014 yılında AK Parti İlçe Başkanlığı görevini üstlenen Süleyman Taner Çakar, AK Parti’den Karpuzlu Belediye Başkan aday adaylığı resmi başvurusunu yaptı. AK Parti Karpuzlu İlçe Başkanı Akif Aydoğdu, Kadın Kolları Başkanı, yönetim kurulu üyeleri, eşi Azize Çakar ile abisi Hasan Tuncay Çakar ve destekçileri ile birlikte AK Parti Karpuzlu İlçe Binasında başvurusunu gerçekleştiren AK Parti eski İlçe Başkanı Süleyman Taner Çakar, "Tek Derdim Memleket, Tek Önceliğim Kapruzlu’dur..." Hangi partiye mensup olursa olsun herkese kalbimiz, gönlümüz ve kapımız sonuna kadar açıktır." dedi.

“Tek Derdim Memleket, Tek Önceliğim Kapruzlu’dur..."

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri münasebetiyle, Ak Parti'den Belediye Başkan Aday Adayı olarak saygıdeğer Karpuzlulu vatandaşların iradesine ve tercihine talip olduğunu söyleyen Çakar, şu açıklamalarda bulundu. " Niyetimiz halis, temiz, ilçemiz ve mahallelerine uzun yıllar hizmet ettikten sonra, Cenab-ı Hakkın takdiri ve partimiz aday gösterir ise, siz değerli halkımızın destekleriyle Karpuzlu’muza Belediye Başkanı olarak daha da fazla hizmet etmek istiyorum. Yüksek teveccüh ve takdirlerinizi beklerken, öncelikle Cenab-ı Hak'tan bu ulvi görevi hayırlısıyla nasip etmesini diliyorum. Seçilmem halinde büyük bir şeref ve mesuliyetle yürüteceğim Karpuzlu Belediye Başkanlığı görevinde, doğup ekmeğini yediğim, havasını soluduğum Karpuzlu’ya ve halkıma var gücümle hizmet edeceğim. Bu görevi yürütürken cefakâr, fedakâr ve vefakâr muhterem Karpuzlu halkımım destek ve yardımları en büyük enerji kaynağım olacaktır. “Tek Derdim Memleket, Tek Önceliğim Kapruzlu’dur..." 31 Mart seçim sürecinin partimiz, ilçemiz, ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Belediye başkanlığı aday adaylığı başvurumda dahi beni yalnız bırakmayan, uzaktan yakından gelen tüm arkadaşlarıma, dost ve sevenlerime çok teşekkür ederim. Allah yolumuzu hayırlı eylesin” ifadelerini kullandı.

Çakar’ın aday adaylığı başvurusu dosyasını teslim alan AK Parti İlçe Başkanı Akif Aydoğdu, "Hayırlı, uğurlu olsun" diyorum. Başvurular devam ediyor. Biz adaylık sürecinde tüm aday adaylarına eşit mesafede olacağız" diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner472