banner480

Eşiyok, AK Parti’den Aday Adayı Oldu

Eşiyok, AK Parti’den Aday Adayı Oldu
banner269

AK Parti Çine İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olan işadamı Mutlu Menderes Eşiyok Çine Belediye Başkanlığı için resmi aday adayı başvurusunu yaptı.

Çine ilçesinde yıllardır siyasetin içinde olan Eşiyok Ailesinin işadamı oğlu ve aynı zamanda AK Parti Çine İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olan işadamı Mutlu Menderes Eşiyok Çine Belediye Başkanlığı için resmi aday adayı başvurusunu yaptı. AK Parti Çine İlçe Başkanlığına Aday Adaylığı başvuru belgelerini teslim eden Mutlu Menderes Eşiyok’un resmi aday adaylığı dosyasını alan İlçe Başkanı Mehmet Tosun, “Yönetim Kurulu üyelerimiz arasından aday adayı çıkması bizler için gurur verici. Allah yol açıklığı versin, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

AK Parti Çine İlçe Başkanlığına Aday Adaylığı başvuru belgelerini teslim eden Mutlu Menderes Eşiyok’un, ”Yaklaşık bir senedir yönetim kurulu üyesi bulunduğum AK Parti Çine Teşkilatı yönetiminden sonra, aday adayı olduğumu kamuoyuyla paylaşmıştım. Şimdi de resmi başvurumuzu gerçekleştirdik. Bana yol gösterici olan İlçe Teşkilat Başkanım Mehmet Tosun’a teşekkür ediyorum. Allah’ın izniyle bu sefer ilk defa belediye başkanlığını alacağız. Bunu hep beraber başaracağımıza inanıyorum. Diğer aday adayı arkadaşlarımızla da bu süreci en başarılı şekilde çalışarak geçireceğimizden eminim. Biz oluruz olmayız, ben her zaman biz diyorum. Nasip olur takdir edilir görev bize verilirse en iyi şekilde hep beraber yine aday adayı arkadaşlarımızla bunu başaracağız. Biz Çine’ye borcumuzu ödemeye geldik. Çine geride kaldı, bu geride kalmışlığı Allah’ın izniyle bu sefer ortadan kaldıracağız. Partimiz takdir ederse biz görevimize hazırız. Şayet edilmediği taktirde yine biz görevimize hazırız. Partimiz ne takdir ederse olur olmaz bizim için problem değim. Bizim için önemli olan AK Parti’nin Çine’de belediyeyi alması. İnşallah bu hizmet etme fırsatı bize verilir, bizde elimizden gelenin en iyisini yaparız diye yola devam durmak yok ‘Vakit Çine Vakti’. Herkese teşekkür ederim” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner472