banner488

Erdem: “İsrail Ortadoğu'dan silinip gidecek“

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, “Gazze’de yaşananlar İsrail’in sonunu getirecek ve İsrail Ortadoğu’dan silip gidecek” dedi.

Erdem: “İsrail Ortadoğu'dan silinip gidecek“
banner496

Terör devleti siyonist İsrail Filistin Gazze'de çocukları, kadınları ve sivilleri öldürmeye tüm dünyanın gözü önünde devam ettiğini belirten Mehmet Erdem, “Filistin'de adeta bir soykırım yapılmaktadır. Birleşmiş Milletler aciz bir şekilde olayları seyrediyor. Avrupa Birliği ve ABD İsrail'i mazur görüp kolluyor. İslam ülkeleri olayları seyrediyor ve sesleri çok cılız çıkıyor.

Birleşmiş Milletler Örgütü işlevini yerine getiremiyor ve çifte standart uyguluyor. Birleşmiş Milletler Örgütü'nün yapısı ve karar mekanizmaları sağlıklı ve doğru işlemiyor. İslam Ülkeleri bu durumda yeni mekanizmalar oluşturmalıdır. Müslüman ülkelere yapılan saldırılar karşısında daha etkin mücadele yapacak örgütsel yapılar oluşturulmalıdır.

Ramazan ayının şu mübarek günlerinde Müslümanların kanı ve gözyaşı akmağa devam ediyor. Müslümanların kanını sadece İsrail değil Müslümanlık adına savaşıyorum diyenler de akıtmaya devam ediyor. Müslümanlar Allah ve Resulü'nün emrettiği şekilde bir ve beraber olamadıkları sürece Müslümanların kan ve gözyaşı akmaya devam edecektir” dedi.

Ak Parti Hükümeti daima Filistin'in yanında yer almış ve bundan sonra da almaya devam edeceğini kaydeden Erdem, “ Davos' ta da tüm dünyanın izlediği gibi Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan İsrail Başbakanı'na 'siz öldürmeyi bilirsiniz' diyebilen yegane liderdir. İsrail ile ilişkilerimiz özellikle Mavi Marmara Gemisi'ne İsrail'in saldırısından sonra sınırlı hale gelmiştir. İsrail bu tavrını sürdürmeye devam ederse ilişkilerimiz sıfırlanacaktır. Görünen odur ki İsrail Filistinlileri öldürmeye devam edecek. Ve bu İsrail'in sonunu getirecek; İsrail Ortadoğu'dan silinip gidecektir” şeklinde konuştu.


Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2014, 12:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472