banner488

Başkan Öter, Çine'ye yakışanı yapıyor

Çine Şoförler Odası’nın Başkanı Bircan Öter, oda ve odaya ait otelde dekorasyon çalışmaları bitmek üzere.

Başkan Öter, Çine'ye yakışanı yapıyor
banner496

Çine’de tek otel olan Odaya ait binayı Çine’ye yakışır şekilde tadilatı için işe koyulan Başkan Bircan Öter çalışmalarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Başkan Öter, “Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının Öz Malı olan Otelimiz 1996 yılında hizmete girmiş, Mevcut 15 Oda ve 33 yatak kapasitesi ile o tarihten bu yana ilçemizin tek oteli faal olarak çalışmaktadır. Biz Yönetim Kurulu olarak 11 Mart 2014 tarihinde göreve geldiğimizde Otelimizin odalarının ve iç mefruşatının artık ömrünü doldurduğunu yenilenmesi gerektiğini gördük, Nisan ayı ortalarında Otelimizin odalarından başlayarak mobilya, mefruşat, banyo, televizyon, elektrik tesisatı ve su tesisatı olmak üzere komple yeniledik, Haziran sonunda Otel  iç dekorasyonunu tamamladık” dedi.

Dış cephe için yaklaşık 3 yıl içerisinde girecek olan yönetmeliğe zorunlu olarak uygulanması beklenen şartlarda dizayn edilmesini ön gören Öter, “Otel ve Oda binamızın dış cephesini nasıl bir tadilat yapabiliriz diye araştırmalara girdik, bu araştırmalar neticesinde 5627 sayılı enerji verimliliği kanunu gereği 2017 Mayıs ayından itibaren yürürlüğe girecek olan yönetmeliğe uyması açısından tüm binalarda zorunlu olacak olan bina mantolama sistemini binamızın dış cephesine uygulamaya karar verdik, yine mantolamanın üzerine Amerikan Siding adı verilen giydirmeyi yaparak güzel bir görünüme kavuşmasını sağlamayı amaçladık. Bir iki gün içerisinde Otelimiz yeni görünümünü kazanacak. Güzel görünümünün yanında bina giydirme ile % 50 ye varan elektrik ve yakıt tasarrufu elde Betpark ediliyor. Yönetim Kurulumuz olarak Şoförler Odasının öz malı olan Otelimizi üyelerimize yakışır, herkesin misafirlerini rahatlıkla ağırlayabileceği, müşterilerimizin  rahat ve nezih biçimde konaklayacağı, ilçemize yakışır bir hale getirmeye çalışıyoruz. Çalışmalar başladıktan sonra gelen olumlu görüşler bizleri mutlu ediyor. Çine ve Çine’miz için elimizden gelenin en iyisini, en güzelini yapmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini bitirdi.

 





 


Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2014, 13:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472